Niod
Prodnr.
152043

Copper Amino Isolate Lipid 1%

Copper Amino Isolate Lipid (CAIL) 1% bygger upp och stärker hudbarriärens funktion, elasticitet och integritet via lipofila vägar. 

Försäljningspris
1059,00 kr
I lager

Beskrivning

Copper Amino Isolate Lipid (CAIL) 1% är det senaste tillskottet i NIOD: s stjärnkollektion. Formulan är utformad för att använda på kvällen och har en blå, gelliknande konsistens som smälter och får en behaglig oljeliknande känsla vid applicering. CAIL fokuserar på hudhälsa och riklig produkt baserad på samma koncept som NIODs prisbelönta Copper Amino Isolate Serum. CAIL har ytterligare fördelar då den bygger upp och stärker hudbarriärens funktion, elasticitet och integritet via lipofila vägar. CAIL upprätthåller en frisk hud genom en noggrann balans mellan glykosaminoglykaner (GAG), extracellulära proteiner som kollagen och elastin och epidermala ytlipider, corneocyter, adipocyter och sebocyter. CAIL 1% är utformad för att fokuserat behandla alla de ovan nämnda hudkomponenterna, förbättra volymen och motståndskraften genom att lyfta huden till optimala förhållanden.

PRO-HUDHÄLSA-TEKNIK

Tripeptid-1 (Palmitoyl) Koppar
Formulan innehåller ett solubiliserat format av rent Palmitoyl-GHK-Cu vid en koncentration på 1 viktprocent. Palmitoyl-GHK-Cu är en version av GHK-Cu med en Palmitoyl-grupp fäst vid dess struktur för att förbättra dess lipofila egenskaper för förbättrad hudaffinitet. Denna peptid fungerar synergistiskt för att återställa och bibehålla hudens ungdomliga utseende.
GHK-Cu finns i naturen och är ursprungligen isolerad från mänsklig plasma. Den naturliga rollen för denna peptid, som finns i människokroppen, inkluderar aktivering av ett stort antal hudhälsofunktioner, inklusive läkning, immunfunktion, kollagensyntes, fibroblastproduktion och antiinflammatoriska egenskaper.
Zizanoic Vetiver
Zizanoic Vetiver är en unik ingrediens som kommer från vetivers rötter och som används inom doftindustrin. Den har egenskaper som stöder hudens spänst, volym och fasthet.
Med tiden minskar hudens volym vilket bland annat beror på minskad talgproduktion, minskad keratinisering och en minskning av fettcellernas förmåga att lagra fett. Zizanoic Vetiver främjar hudens volym och fasthet samtidigt som ger en plumpande effekt.

Patenterad Dihydrodiisoeugenol -komplex
Med åldrandet förändras fördelningen av fettvävnad på grund av hämning av adipogenes och ökad fettnedbrytning via stimulerad lipolys.
Patenterade Dihydrodiisoeugenol Complex är ett nytt, mångfacetterat tillvägagångssätt för att förbättra hudens motståndskraft med hjälp av ett dubbelverkande sätt att närma sig minskningen av subkutant fett.
Detta unika komplex syftar till att motverka uppkomsten av en minskning av fettvävnad genom att förbättra hudens elasticitet och fasthet, särskilt när den appliceras på kinderna och käklinjen.

Aphanizomenon Aquaflo
En nyupptäckt blågrön alg som är rik på vitaminer, aminosyror och mineraler för att stärka hudbarriären.
Aphanizomenon Aquaflo verkar utjämnande för ett yngre utseende genom att underlätta hudens naturliga fuktgivande faktorer. Aphanizomenon Aquaflo är framträdande i Proline och Lysine och förbättrar hudens elasticitet och minskar synligheten av rynkor.

Växtbaserad Squalane
Ett vegetabiliskt kolväte som är känt för sin mjukgörande effekt samt förmåga att bibehålla hudens fuktbarriär. Squalane är en utmärkt fuktgivare som återfuktar, ger smidighet och flexibilitet till huden.

Instruktioner

Applicera på ansiktet morgon och kväll. Applicera direkt efter rengöring och innan kraftfullare serum och/ eller kräm.

Detaljer

Produkt nr.
152043
Lager
185
Storlek
15 ml
Lanseringsdatum
2022-05-15
GTIN
769915152043

Ingredienser

Aqua (Water), Glycerin, Tripeptide-29, Tripeptide-1 Copper Acetate, Tripeptide-1 Acetate, Myristoyl Nonapeptide-3, Trifluoroacetyl Tripeptide-2, Acetyl Tetrapeptide-2, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Glycogen, Propanediol, Pentylene Glycol, Dextran, Dimethyl Isosorbide, Ethoxydiglycol, Isoceteth-20, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Chlorphenesin.

Ladda ner foton

Hämta vald eller alla

jpg
jpg
jpg
jpg
jpg