The Ordinary
Prodnr.
194074

EUK 134 0.1%

Vattenfri formula med högpotent Antioxidant Antioxidanten EUK 134 är en imitation av enzymerna superoxiddismutas (SOD) och katalas
Försäljningspris
122,00 kr
I lager

Beskrivning

Vattenfri formula med högpotent Antioxidant Antioxidanten EUK 134 är en imitation av enzymerna superoxiddismutas (SOD) och katalas. Tillsammans bildar de en exceptionellt sällsynt självregenererande molekyl som avlägsnar den fria radikalen superoxid, eliminerar väteperoxid och omvandlar reaktiva syreformer till vatten och syre. Även om den har funnits i många år innehåller få produkter på marknaden denna fantastiska antioxidant som kan regenerera sig för att erbjuda antioxidantskydd dygnet runt. Det enda problemet med EUK 134 är att det inte får användas tillsammans med starka syror, såsom suspensioner av askorbinsyra. Starka syror kommer helt att förstöra EUK 134 som är baserat på mangan.

Instruktioner

Applicera ensam eller efter vattenbaserade serum, före oljor eller tyngre krämer. Alternativt blandas med andra produkter för att signifikant förbättra deras antioxidantkapacitet. EUK 134 får inte appliceras omedelbart efter starka syror, exempelvis suspensioner av askorbinsyra eller produkter som innehåller ren C-vitamin (L-askorbinsyra eller Etylerad askorbinsyra).

Detaljer

Produkt nr.
194074
Lager
270
Lanseringsdatum
2018-12-01
GTIN
769915195736

Ingredienser

Propanediol, Ethylbisiminomethylguaiacol manganese chloride.

Ladda ner foton

Hämta vald eller alla

jpg