The Ordinary
Prodnr.
195651

Ascorbic Acid 8% + Alpha Arbutin 2%

Denna formula kombinerar två av de mest välstuderade uppklarnande ingredienser inom hudvård: C-vitamin och alfa-arbutin, båda solubiliserade i en helt vattenfri formula för perfekt stabilitet. 

Försäljningspris
134,00 kr
  • ny
I lager

Beskrivning

Denna formula kombinerar två av de mest välstuderade uppklarnande ingredienser inom hudvård: C-vitamin och alfa-arbutin, båda solubiliserade i en helt vattenfri formula för perfekt stabilitet. C-vitamin är en effektiv, multifunktionell antioxidant som verkar uppklarnande på huden samt minimerar tecken på hudåldrande. Formulan komineras med Alpha Arbutin som är en biosyntetisk aktiv ingrediens som även den verkar uppklarnande och ökar hudens lyster. 


Topikalt C-vitamin har många fördelar för huden. Det finns dock många derivat av C-vitamin tillgängliga kommersiellt, vilket kan vara förvirrande för nybörjare. Vi har utvecklat en guide som ger vägledning om de olika formuleringarna av C-vitamin och C-vitamin-derivat tillgängliga under The Ordinary-sortimentet. Den erbjuder också utbildning om C-vitamin i sig och om skillnaderna mellan formuleringar av C-vitamin i stort. Klicka här för den här guiden. (länk till Deciems hemisda)

Instruktioner

Vi rekommenderar inte att blanda denna produkt med Niacinamide 10% + Zinc 1%, 100% Niacinamide Powder, EUK 134™ 0.1%, Direkta syror, Peptider, eller Retinoler. 

Detaljer

Produkt nr.
195651
Lager
3776
Lanseringsdatum
2021-04-25
GTIN
769915195651

Ingredienser

Propanediol, Ascorbic Acid, Alpha-Arbutin

Ladda ner foton

Hämta vald eller alla

jpg
jpg