The Ordinary
Prodnr.
195668

Ascorbyl Glucoside Solution 12%

 Askorbylglukosid är ett vattenlösligt derivat av vitamin C. 

Försäljningspris
165,00 kr
  • ny
I lager

Beskrivning

C-vitamin är en effektiv antioxidant som verkar uppklarnande på  hudtonen och minskar tecken på åldrande. C-vitamin i sin rena form är instabilt i vatten. Askorbylglukosid är ett vattenlösligt derivat av vitamin C. Det är mycket mer stabilt i vatten, men mindre potent än direkt L-askorbinsyra. Att vara mer kompatibel med vatten möjliggör en mycket trevligare serumtextur. Det anses vara en guldstandard av vitamin C-derivat på grund av dess höga stabilitet och bekväma användning, men det är omöjligt att uppnå extremt hög L-askorbinsyrastyrka med denna lösning. Bortsett från de allmänna fördelarna med direkt C-vitamin, har Ascorbyl Glucoside visat sig erbjuda specifika uppklarnande fördelar på huden.


Topikalt C-vitamin har många fördelar för huden. Det finns dock många derivat av C-vitamin tillgängliga kommersiellt, vilket kan vara förvirrande för nybörjare. Vi har utvecklat en guide som ger vägledning om de olika formuleringarna av C-vitamin och C-vitamin-derivat tillgängliga under The Ordinary-sortimentet. Den erbjuder också utbildning om C-vitamin i sig och om skillnaderna mellan formuleringar av C-vitamin i stort. Klicka här för den här guiden. (länk till Deciems hemisda)

Instruktioner

Applicera några droppar i ansiktet morgon och kväll.

Detaljer

Produkt nr.
195668
Lager
1388
Lanseringsdatum
2021-05-02
GTIN
769915195668

Ingredienser

Aqua (Water), Ascorbyl Glucoside, Propanediol, Triethanolamine, Aminomethyl Propanol, Isoceteth-20, Xanthan gum, Dimethyl Isosorbide, Ethoxydiglycol, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol.

Ladda ner foton

Hämta vald eller alla

jpg
jpg