Vår nya hudvårsrutin består av 3-steg – rengöra, boosta och återfukta. Produkter är framtagna med effektiva ingredienser, enastående texturer och naturligt framställda dofter

STEG 1 RENGÖRA: Våra rengöringar är laddade med mineralrika havssalter, och har olika doft och textur som du väljer utifrån vad du uppskattar mest.

STEG 2 BOOSTA: Med Long Life Herb extrakt är detta lätta serum utformat för att återuppliva och upprätthålla huden hälsosam och yngre, längre.

STEG 3 ÅTERFUKTA: Våra creamer är laddade med Intuitive Mineral Moisture™-teknologi för att förbättra hudens Natural Moisturizing Factor. Creamerna har lyxig texture är mjukgörande och återfuktande och väljs efter hudtyp.

Vid utvecklingen av Skinsorals sökte sig bareMinerals till en plats där kvinnor lever längre än på de flesta andra ställen i världen.* Det tog oss till Okinawa som tillhör världens fem blåa zoner och är känd som ”the island of long life”. Här fann man en ört som växer i den mineral- och vitaminrika jorden och som lokalbefolkningen menar har stor betydelse för deras välmående och hälsa: Long Life Herb. Denna motståndskraftiga ört växer i öns hårda klimat, och har en envis förmåga att frodas. Denna växt är en av hemligheterna bakom bareMinerals nya stjärnprodukt SkinLongevity Vital Power Infusion.

För första gången någonsin i hudvård, har bareMinerals patenterat fördelarna av Long Life Herb’s förmåga att stärka upp huden, ge fräsch lyster och göra den mer hälsosam. Long Life Herb, även känd som Chomeiso på japanska, är en super superfood som har visat sig ha ett högre vitamin- och mineralinnehåll än spenat och grönkål. Förutom att vara laddad med antioxidanter, innehåller den kalcium, magnesium och kalium. Legenden säger att bara genom att äta en liten mängd Long Life Herb förlänger du livet med en dag.

*Enligt The World Health Organization, World Health Statistics 2014

STEG 1 RENGÖR

STEG 2 BOOSTA

STEG 3 ÅTERFUKTA