Denna nya innovativa foundation ger en naturligt matt finish utan att kännas kakig och tung. Den har en ultra-slät, silkig textur som utan ansträngning appliceras på huden för perfekt skräddarsydd täckning.

12 – timmars hållbarhet
Högpresterande foundation som är kliniskt bevisad att sitta på plats i hela 12 timmar.*

Låter huden andas
Låt din hud andas med denna viktlösa formula som inte täpper till porer eller orsakar utbrott.
Icke-komedogen.

90% vitaminer och mineraler 
Formulerad med hudälskande ingredienser för att främja en hälsosam hy.

Kliniskt bevisad att förbättra hudens klarhet, reducera synligheten av porer och kontrollera glans.*
*Baserad på en oberoende amerikansk klinisk studie på 32 kvinnor

Core Coverage Brush

Den hopfällbara Core Coverage Brush har en kombination av tätt sittande syntetiska strån i mitten och glesare runt om för en perfekt täckning med airbrushed finish. Passar perfekt att applicera barePRO Foundation. Applicera med Core Coverage Brush med svepande drag över ansiktet.

Alternativt använder du den foundationpuff som följer med i dosan. Använd svampsidan för att snabbt få full täckning och den sammetslena sidan för lättare täckning och utjämnande ”touch ups” under dagen.