bareMinerals prisbelönta Original Foundation SPF 15 finns nu i 30 nyanser

bareMinerals Original Foundation SPF 15, blev startskottet för den så kallade mineralmakeuprevolutionen, är en foundation som endast innehåller rena mineraler och jobbar med huden, inte mot den. Makeup som är bra för huden helt enkelt, till och med så ren att du kan sova med den. #sleepinthebare

Nu utökar bareMinerals antalet nyanser till 30 stycken på Original Foundation. Allt från riktigt ljusa nyanser till mörka för att göra färgpaletten komplett och kunna erbjuda alla en Perfect Match. Det blir även ett tillskott på antal nya nyanser på Matte Foundation SPF 15, så även ni som föredrar en matt naturlig finish får en uppdatering.

ORIGINAL FOUNDATION SPF 15

Vår prisbelönta mineralfoundation med 100 % mineraler ger en naturlig felfri täckning. Den ser ut som ett puder men känns som en kräm och ger en lätt till full täckning med en naturlit lystergivande finish. Är bevisad att ge klarare, mer hälsosam hud med minskad synlighet av ofullkomligheter utan torka ut huden. Sitter på plats i 8 timmar.

Fördelar
– Bevisad att ge en klarare mer hälsosam hud
– Naturlig fin lyster
– 8-timmars hållbarhet
– Krämiga mineraler minskar synligheten av fina linjer och rynkor

Ingredienser
1.Titanium Dioxide 2. Zinc Oxide 3. Bismuth Oxychloride 4. Iron Oxides 5. Mica

SWIRL en liten mängd foundation i locket tills den tagits upp i borsten.

TAP slå borsten försiktigt mot kanten för att få bort överflödig foundation.

BUFF applicera på huden med cirkulerande rörelser.