PEPTIDE4 Night Recovery Cream-Oil

Denna hudsynkroniserade nattceme-olja kombinerar återfuktning från en fuktcreme med skyddet från en olja. Vår hud följer kroppens naturliga cirkadiska rythm som förebygger återuppbyggnad och förnyelse under natten.

”Under tiden vi sover, återhämtar och regenererar huden sig själv. Men vår sömncykel kan lätt avbrytas på grund av olika störningar som föroreningar (fria radikaler), resor och obalanser orsakade av koffein, alkohol och socker. Lägg till fuktförlusten som sker i epidermis (översta skiktet av huden) medan vi sover kan göra att huden verka uttorkad och känslig, även efter en natt med 8 timmars sömn. Denna underbara ”cream-to-oil” formula består av unika extrakt som arbetar medan du sover – den tar nattskiftet – och lämnar huden återbalanserad, återhämtad och återfuktad. Det här är skönhetssömn på flaska”.

Noella Gabriel, Creator of ELEMIS Therapies and Co-Founder

PEPTIDE4

Detta tetrapeptidextrakt består av fyra aminosyror som hjälper huden att bli synkroniserad med dess inre klocka. Huden blir återfuktad och återupplivad.

Olja från Lövkoja

Även känd som Matthiola Bicornisolja, rik på Omega-3, som är en viktig essentiell fettsyra. Hudens elasticitet förbättras och fylls på med fukt och näring. Har en koncentration av E-vitamin som är upp till tio gånger högre än många andra kända naturliga oljor som används i hudvård.

.

Bladmynta

Denna mjukgörande, lätta olja skyddar och hjälper huden att kännas fylld med näring. Huden ser mjuk och hälsosam ut samtidigt som den känns mjuk, smidig och återfuktad.