THE ABNORMAL BEAUTY COMPANY, DECIEM har landat i Sverige.

Först ut är NIOD.
A range of skincare for the hyper-educated is here!

”Our humility and persitstence have allowed us to create NIOD with only a single genetic commitment -to be at the very edge of science without regards to brands, trends, criticisms and words. This commitment means that NIOD will always have a narrow audience that appreciates a genuine commitment to true quality and innovation -an audience interested by truth and accountability” –Brandon Truaxe, Founder

COPPER AMINO ISOLATE SERUM 1.00%

Serum som verkar för att upprätthålla en hälsosam hud och erbjuder ett nytt sätt att verka indirekt anti-age. Detta koncentrerade serum skiljer sig från det traditionella tänket att bearbeta synliga tecken på hudåldring och verkar istället för att upprätthålla en god hudhälsa.

LÄS MER OM COPPER AMINO ISOLATE SERUM 1.00% (CAIS) HÄR…