THE ABNORMAL BEAUTY COMPANY, DECIEM har landat i Sverige.

Först ut är NIOD.
A range of skincare for the hyper-educated is here!

”Our humility and persitstence have allowed us to create NIOD with only a single genetic commitment -to be at the very edge of science without regards to brands, trends, criticisms and words. This commitment means that NIOD will always have a narrow audience that appreciates a genuine commitment to true quality and innovation -an audience interested by truth and accountability” –Brandon Truaxe, Founder

HYDRATION VACCINE

Återfuktande creme som lägger sig som en skyddande hinna över huden för att motverka tapp av Natural Moisturizing Factors (NMF) samtidigt som den låter huden andas. NMF är sammansatt av aminosyror och mineraler och är hudens naturliga försvar mot fuktförlust. Denna creme verkar för att stärka hudens NMF och på så vis hjälpa huden att bygga upp fukten inifrån istället för att applicera den
ytligt. Ökat NMF har visat sig kunna göra huden att se 20 år yngre ut- endast genom att fylla på de naturliga vattennivåerna.

LÄS MER OM HYDRATION VACCINE (HV) HÄR …