Skruva upp din hudvårdsrutin med Pro-Collagen Marine Oil.

Noella Gabriel, grundare och skapare av ELEMIS, presenterar Pro-Collagen Marine Oil, en efterlängtad produkt som perfekt kompletterar prisbelönta serien Pro-Collagen.

Denna kraftfulla olja har en formula som består av en trio alger speciellt utvalda för sina effektfulla egenskaper. Noella har baserat denna olja på Pro-Collagen seriens kraftfulla formula och skapat en dynamisk kombination av ingredienser som skyddar, plumpar huden med fukt och näring samt reducerar linjer och rynkor. Effekten blir omedelbara och långsiktiga resultat.

Rek pris 935 kr / 15 ml

Kelp

Kelp är en typ av brunalg som växer i undervattensskogar. Denna alg är intensivt närande och rik på viktiga mineraler och vitaminer.  En riktig superfood för huden som hjälper till att stärka upp hudens egna livsviktiga naturliga processer.

Padina Pavonica

Padina Pavonica aktiverar kalciumhalten som skyddar och stöder cellstrukturen i huden, stärker epidermis och ger huden ett ungdomligare och fastare utseende.

Gyllene tång

Hjälper till att skydda huden mot yttre påfrestningar.

Vit vallmofröolja

Denna kallpressade olja är odlad i England. Ger näring och plumpar huden med fukt, underlättar också för andra aktiva ingredienser att penetrera ned på djupet  i huden.

Abysinie olja

Abysinie olja odlas i England och är rik på essentiella fettsyror som hjälper till att ge huden en jämnare och slätare yta.