Nu tar vi steget in på den medicinska marknaden med Dermarome Medical.

Vi är stolta att få presentera vår nya avdelning Dermarome medical där vårt fokus är medicinsk hudvård. Under hösten lanserar vi två nya varumärken i kategorin medicinsk hudvård; Skinbetter science, medicinsk, prisbelönt och innovativ hudvårdsserie och Pharmaskincare, effektiv, klinisk serie specifikt utvecklade för hudläkare och medicinska hudvårdskliniker. Båda  serierna kommer att finnas tillgängliga på utvalda medicinska kliniker senare i år.

KRITERIER

Kriterier för att bli återförsäljare av Pharmascincare och Skinbetter science.

PHARMASKINCARE

Effektiv, klinisk serie specifikt utvecklade för hudläkare och medicinska hudvårdskliniker.

SKINBETTER SIENCE

Ny klinisk och innovativ hudvårdsserie som kommer att finnas på utvalda kliniker och hudvårdsmottagningar