AlphaRet® Intensive Overnight Cream Face

AlphaRet™ technology, en revolutionerande, exklusiv teknologi som ger synlig hudföryngring med äkta retinoid effekt, men med mindre irritation än tretinoin. AlphaRet™ är en dubbelkonjugerad retinoid, en ny och unik kombination av alfahydroxysyra (AHA) och A-vitamin.

AlphaRet® Intensive Overnight Cream Face  verkar hudföryngrande och ger på fyra veckor* en betydande minskning av djupet och storleken på rynkor med liten eller ingen irritation på huden. För återuppbyggnad av kollagen och hudens struktur innehåller nattcremen glykolsyra och en blandning av peptider som fungerar i synergi med AlphaRet™ vilken ger en bättre effekt av denna avancerade teknologi. Innehåller även en effektiv blandning av antioxidanter som hjälper till att ge skydd mot nedbrytning av kollagen, elastin och hyaluronsyra.

Rek pris 1795 kr

Skinbetter science kammar hem allure Breakthrough Award 2017.

För andra året i rad tillfaller Allure prestigefyllda utmärkelse, Breakthrough Award, för bästa produktinnovation Skinbetter science.
Alto Defense Serum™ tog hem priset i år och AlphaRet® Overnight Cream i fjol.

”The receipt of this award is humbling, and it affirms that physicians and patients alike are recognizing the innovation skinbetter science brings to the professional skincare market. We are committed to developing breakthrough products that enable physicians to deliver superior skincare experience to their patients,” said Jonah Shacknai, Executive Chairman for skinbetter science.