Alto Defense Serum™ Face
– vetenskapligt avancerat antioxidantskydd

Det senaste vetenskapliga avancerade genombrottet från Skinbetter science är Alto Defense™  ett antioxidant serum som ger 360 graders skydd mot miljöpåfrestningar på huden. Hudtonen revitaliseras och fina linjer och rynkor förbättras efter endast 4 veckors användning. Med en kombination av 19 kraftiga antioxidanter säkerställer det här avancerade serumet en ny nivå av skydd mot oxidativ stress.

Rek utpris 2195 kr

Skinbetter science kammar hem allure Breakthrough Award 2017.

För andra året i rad tillfaller allue prestigefyllda utmärkelse, Breakthrough Award, för bästa produktinnovation Skinbetter science.
Alto Defense Serum™ tog hem priset i år och AlphaRet® Overnight Cream i fjol.

”The receipt of this award is humbling, and it affirms that physicians and patients alike are recognizing the innovation Skinbetter science brings to the professional skincare market. We are committed to developing breakthrough products that enable physicians to deliver superior skincare experience to their patients,” said Jonah Shacknai, Executive Chairman for Skinbetter science.