SUPERFOOD™ SERIEN

I varje formula kombinerar ELEMIS den rena kraften hos koncentrerade Superfoods med vetenskap och expertis. Den skyddande Prebiotikan kombineras i de olika produkterna med ett Superfoodkomplex för att ge huden ett hälsosammare utseende, med en ökad spänst och vitalitet som följd.

SUPERFOOD FACIAL WASH

Närande ansiktsrengöring som verkar revitaliserande och uppfriskande samtidigt som den rengör huden på djupet. Formulan består av näringsrika superfoods som erbjuder en balanserad mix av aktiva ingredienser och ger huden en pigg och fräsch finish. Avokado, broccoli och pumpafröolja kombinerat med naturlig prebiotika balanserar hudens värdefulla mikroflora medan vetegräs, grönkål och nässla ger huden ett klarare, ljusare och mer strålande utseende.

Rek pris 475 kr, 150 ml

SUPERFOOD FACIAL OIL

En 100% naturliga blandning av 9 olika högkoncentrerade superfoods förser huden på djupet med näring, antioxidanter och omegarika oljor. Den lätta konsistensen lämnar din hud balanserad med en frisk, strålande lyster utan att kännas oljig.
Återfuktande och antioxidantrika superfoods som broccoli och gurkfrö kombinerat med vallmofrö, linfrö och macadamiaolja, som är rik på essentiella fettsyror och består av omega, 3, 6 och 7. Rättika och broccolifröolja absorberas lätt av huden och tillför huden näring inifrån och ut.

Rek pris 695 kr, 15 ml

SUPERFOOD DAY CREAM

Dagkräm med antioxidantrika oljor och vitaminrika superfoods matar huden och fyller på med vital fuktgivande näring. Skyddande prebiotika i komination med superfoods utvunnen ur ingefära, matcha te och gojibär gör att hudens naturliga ekosystem balanseras och stärks upp. Huden får ett bra skydd mot yttre miljöpåverkan och upplevs mjukare, spänstigare och vitaliserad.

Rek pris 745 kr, 50 ml

SUPERFOOD NIGHT CREAM

Omegarik nattkräm som balanserar och återfuktar torr hud med en närande superboost bestående av skyddande prebiotika och koncentrerade superfoods från korn, quinoa och sötmandelmjölk. Hudens skyddsbarriär fylls på under natten med fukt och lipider vilket gör huden mjukare och mer vitaliserad.

Rek pris 795 kr, 50 ml