Sea Lavender & Samphire Bath & Shower Milk
Mjukgörande bad och duschmjölk

Denna mjukgörande bad- och duschmjölk rengör huden skonsamt och tillför näring . Med näringsrika extrakt från rispar (Sea Lavender) och strandsiljor (Samphire), fuktighetsgivande sheasmör och mineralrikt havsalt, sveps kroppen in i denna lyxigt krämiga och mjukgörande bad och duschmjölk. Det rika skummet rengör huden utan att torka ut den på fukt.

Sea Lavender & Samphire Body Cream
Mjukgörande och fuktighetsgivande kroppskräm

Denna fuktighetsgivande kroppskräm fullkomligt smälter in i huden. Extrakt av rispar (Sea Lavender) och strandsiljor (Samphire) i kombination med närande macadamiaolja och havre, känd för sina lugnande egenskaper, ger huden djupgående näring. Resultatet blir en återfuktad, vackert mjuk och ljuvligt doftande hud.