Ögonskugga och primer i ett

Gen Nude™ Eyeshadow + Primer är en två-i-ett produkt. Den kan användas ensam som en naturlig ögonskugga eller som en primer för en jämn bas vid applicering av ögonskuggor som då sitter längre och får en mer intensiv färg. Gen Nude™ Eyeshadow + Primer har en formula med lång hållbarhet som inte lägger sig i veck eller linjer, är en del av Gen Nude familjen och erbjuder hudvårdande nude nyanser för alla hudtoner. Välj mellan specialdesignade neutraliserande nyanser för att korrigera ojämnheter i hudtonen så som pigmenteringar, eller uppljusande nyanser för att motverka glåmig och livlös hud.

Den lättapplicerade krämiga formulan förvandlas till ett puder vid applicering, är lätt att jobba ut och ger en matt finish med subtilt skimmer som liknar huden. Den mineralrika formulan ger dig hudvård och makeup i ett som återfuktar och jämnar ut det känsliga ögonområdet med mangosmör och kameliabladsextrakt, medan grönt te skyddar med antioxidanter. Finns i 8 nyanser och är oftalmologiskt testad

Appliceras på ögonlocket med den medföljande applikatorn, jobba ut den men fingertopparna eller en ögonmakeup borste.

Rek.pris 325 kr