Blemish Rescue

Lättviktiga mineralfoundation som täcker skonsamt och minskar synligheten av blemmor. Innehåller 0.5% salicylsyra som främjar en klarare mer hälsosam hud samt havreprotein som lugnar och ger näring till huden. Blemish Rescue™ Skin-Clearing Loose Powder Foundation låter huden andas och ger en byggbar medium-till-full täckning med en matt naturlig finish som varar hela dagen.

Till skillnad från andra foundations mot blemmor som kan torka ut huden, innehåller Blemish Rescue™ Skin-Clearing Loose Powder Foundation ett fuktgivande mineralkomplex som håller huden återfuktad samtidigt som en mineralblandning av zink, svavel och kaolinlera arbetar för att hålla huden matt och rena porerna. Innehåller även Fytosfingosin som optimerar hudens skydd mot bakterier.

Rek pris 435 kr / 8g

BLEMISH RESCUE

Läs mer om Blemish Rescue och finn din nyans.

Seamless Buffing Brush with Antibacterial Charcoal är en antibakteriell buffborste som ger en jämn täckning utan att sprida bakterier. Stråna har berikats med aktivt kol och silverjoner i tillverkningsprocessen vilket stöter bort bakterier och håller borsten fräsch längre. Denna tillverkningsprocess gör att den antibakteriella effekten inte sköljs bort när du tvättar borsten.

Den täta, rundade borste gör det lätt att jobba in och tona puderprodukter. Den är speciellt utformad för att applicera Blemish Rescue™ Loose Powder Foundation men kan även användas till andra puderfoundations.