PRIORI är adaptiv hudvård

Priori’s adaptiva hudvård är utformat för att ”förstå” hudens komplexa kommunikationssystem – de subtila nyanserna som gör att du är du. Alla Priori’s produkter är framtagna för att kunna läsa- och koda av hudens specifika behov av fukt, skydd och återuppbyggnad. Genom att Priori använder sig av omsorgsfullt framtagna,  avancerade nyheter inom bioteknologi kan deras produkter leverera det resultat specifika hudtyper är i behov av – det är adaptiv hudvård.

Adaptive CORE Formulas

Tillförlitliga go-to produkter med avancerad adaptiv LCA komplex som bygger upp huden, tillför näring och ger skydd. PRIORI Adaptive Core Formulas förbättrar din hud och ger direkta synliga resultat.

LCA Complex

VAD? pH balanserad mjölksyra – AHA PLUS Vitamin A, C, E & Pro Vit A.
VAD GÖR DEN? Ger huden en överlägsen och skonsam exfoliering samt återfuktar och normaliserar, passar alla hudtyper och hudtillstånd. Ger huden de bästa förutsättningarna för ett bra resultat, samtidigt som den ökar den naturliga hyaluronsyran i huden. Förbättrad även hudens fukthalt, struktur, volym. Dessutom innehåller LCA Complexet antioxidantegenskaperna som vi finner i Vitaminerna A, C, E och Vit A.

CLEANSE

LCA fx110 Gentle Cleanser

VAD? En lätt balm/creme textur, för en daglig rengöring. Smart nog att passa många olika hudtyper.
NÄR? Morgon (använd 1 gång) & kväll (rengör 2 gånger, 1:a tar bort orenheter och makeup, den 2:a rengör huden på djupet)
HUR? Blanda 1-2 pump i handen med lite vatten, massera in på anskite/hals/dekolletage. Tvätta bort med en varm svamp/handuk och vatten. Du kan känna en lätt tinglande känsla vilket är normalt.
VEM? För alla hudtyper och tillstånd, verkar adaptivt och multifunktionellt. Passar för normal hud, men även hudproblem som orenheter och hudirritationer, fungerar även som makeupborttagning.

Rek pris 395 kr / 180 ml
pH 4,4

CORRECTORS

LCA fx120 Gel Perfector

VAD? Stjärnprodukt i gelformat som rengör och korrigerar orenheter, talgproduktion samt mattar ner T-zonen.
NÄR? Används efter rengöring och före återfuktande produkt.  Vänj in huden ett par gånger i veckan, därefter kan den användas som en daglig korrigerande produkt. Kan även användas som lokalt behandlande produkt på orenheter efter behov.
HUR? Används regelbundet för akne och orenheter, “start low go slow”. För mindre orenheter och pormaskar räcker det men någon eller några gånger per vecka. Kan även användas lokalt på inflammationer under dagen.
VEM? Alla (män, kvinnor, olika åldrar) kan använda denna produkt, allt efter behov eller problem. Önskar man en riktigt ren hud är denna produkt ett måste i allas badrumsskåp!

Rek pris: 495 kr, 30ml
pH 3.8

CORRECTORS

LCA fx121 Skin Renewal Creme

VAD? Förnyar, återuppbygger och korrigerar hudens struktur samt mjukgör och återfuktar.
NÄR? Används som en korrigerande produkt efter rengöring och före den återfuktande produkten. Kan även användas på kvällen som en nattbehandling, alltid efter rengjord hud.
HUR? Börja använda produkten på natten, ett par gånger i veckan, efter rengöring. Därefter kan du succesivt öka din användning till dagligen och när huden har vant sig 2 gånger morgon/kväll. Går även att använda som en behandlande produkt ett par gånger i veckan för att återuppbygga hudens struktur.
VEM? För en matt/glåmig hud som behöver förnya och bygga upp hudens struktur. Perfekt för solskadad hud, ärrvävnad, fina linjer och rynkor.

Rek pris 695 kr / 50ml
pH 3.8

BODY

LCA fx141 Hand & Body Replenisher

VAD? Fantastisk adaptiv produkt för hela kroppen (ej ansiktet) som verkar korrigerande, exfolierande och återfuktande.
NÄR? Dagligen, kan även användas två gånger per dag på händer och på områden med extra behov.
HUR? Masseras frikostigt in i huden, kan även användas som hand- och fotcreme.
VEM? För dig med hudtillstånd som solskador, åldrad, torr eller fuktfattig hud. Kan även användas efter behandling, mot inåtväxande hår, och keratosis pilaris är även perfekt som fotcreme. En ultimat adaptive produkt som innehåller samma mängd AHA som PRIORIs korrigerande produkter för ansiktet.

Rek pris 375 kr / 120ml
pH 3.8

EYES

LCA fx130 Eye Serum

VAD? En lätt balm-gel textur för det ömtåliga området kring ögon och läppar.
NÄR? Morgon och/eller kväll. Använd 1 gång per dag och öka sedan upp till 2 gånger när huden har vant sig.
HUR? Ta 1 pump på ditt ringfinger räcker till båda ögonen. Applicera produkten på ögonbenet och inte över ögonlocket. Tryck försiktigt med “piano fingrar” för att öka cirkulationen och få produkten att smälta in i huden.
VEM? Passar alla hudtyper. Perfekt för att bearbeta fina linjer, mörka ringar, påsar och förbättra hudstrukturen.

Rek pris 645 kr / 15ml
pH 4.4

HYDRATORS

LCA fx140 Barrier restore Complex

VAD? Oljefri, vattenbaserad och återfuktande 24-timmars creme. Denna lätta, behagliga creme verkar även lugnande.
NÄR? Morgon och kväll, kan användas som 24 timmars creme. Perfekt även efter rakning.
HUR? Applicera 1-2 pump i handen och massera in på ansikte, hals och dekolletage. Använd över ditt serum och/eller korrigerande produkt.
VEM? Alla hudtyper. Perfekt för det som vill ha en lätt och återfuktande creme. Passar väldigt bra för akne, känslig, solskadad, fet och fuktfattig hud. Kan även användas på  insektsbett och irritation. En riktigt första hjälpen för din hud.

Rek pris 695 kr/ 50ml
pH 3.8

SPECIAL TREATMENT PRODUCTS

LCA fx160 2xFoliant Peel + Scrub

VAD? Adaptiv produkt som verkar mekaniskt + kemiskt, ansikte + kropp. Passar alla hudtyper, en perfekt behandling med direkta resultat.
NÄR? 1-2 gånger per vecka beroende på din hud och dina behov. Används i ansiktet tillsammans med vatten eller rengöring och torr på kroppen innan dusch. Skölj av och torka huden. Kan även användas före rakning för att lyfta håret från follikeln, skölj väl innan rakning.
HUR? Låt produkten göra jobbet. Applicera och låt vila på huden för att tillåta AHA att göra den kemiska peeling, när du aktiverar de mekaniska partiklarna, använd lätta tryck för att peela döda hudcellerna från ytan. Skölj väl och klappa huden torr.
VEM? Passar alla hudtyper, både ansikte och kropp, utom extremt känslig eller hud med öppna sår. För dig med torr hud, keratosis pilaris, inåtväxande hårstrån, torra fötter, händer.

Rek pris 675 kr / 200ml
pH 3.8

SPECIAL TREATMENT PRODUCTS

LCA fx161 Hydrofill Masque

VAD? Underbart återfuktande, uppstramande och utjämnande behandling som återställer och återfuktar huden.
NÄR? Använd 1-2 gånger per vecka.
HUR? Applicera ett tjockt lager på rengjort ansikte, hals och dekolletage och låt ligga på i 10 minuter. Ta bort med en varm handduk och torka huden. Du kan även sova i masken, applicera ett tunt lager och vakna med en återfuktad och återuppbyggd hud.
VEM? Alla hudtyper, hjälper mot torrhet, ärrvävnad, känslig och fuktfattig hud, verkar även lugnande och ökar volymen i huden.

Rek pris 595 kr/120ml pH 4.0

PRIORI ADAPTIVE SUPERCEUTICAL FORMULAS