PRIORI är adaptiv hudvård

Priori’s adaptiva hudvård är utformat för att ”förstå” hudens komplexa kommunikationssystem – de subtila nyanserna som gör att du är du. Alla Priori’s produkter är framtagna för att kunna läsa- och koda av hudens specifika behov av fukt, skydd och återuppbyggnad. Genom att Priori använder sig av omsorgsfullt framtagna,  avancerade nyheter inom bioteknologi kan deras produkter leverera det resultat specifika hudtyper är i behov av – det är adaptiv hudvård.

Avancerade bioteknologiska ingredienser

LCA Complex

VAD? pH balanserad mjölksyra – AHA PLUS Vitamin A, C, E & Pro Vit A.
VAD GÖR DEN? Ger huden en överlägsen och skonsam exfoliering samt återfuktar och normaliserar, passar alla hudtyper och hudtillstånd. Ger huden de bästa förutsättningarna för ett bra resultat, samtidigt som den ökar den naturliga hyaluronsyran i huden. Förbättrad även hudens fukthalt, struktur, volym. Dessutom innehåller LCA Complexet antioxidantegenskaperna som vi finner i Vitaminerna A, C, E och Vit A.

PRIORI ADAPTIVE CORE FORMULAS

Avancerade bioteknologiska ingredienser

Q+SOD

VAD? Högkoncentrerad SOD (Super Oxid Dismutase) plus CoQ10.
VAD GÖR DEN? Ultimat antioxidantskydd för huden i dagens samhälle. Strävar mot att efterlikna hur hudens naturliga antioxidanter fungerar för att kunna reparera och skydda våra celler, utan att irritera huden. Neutralisera mitokondrierna i våra celler.

DNA Enzyme Complex

VAD? 3 naturliga källor till reparerande DNA enzymer som efterliknar de som finns i vår hud. De 3 naturliga källorna är: blå/gröna alger, mikrob och senapsfrö extrakt som levereras via en liposom.
VAD GÖR DEN? Agerar precis som vår egen huds DNA-enzymer skulle göra; skära bort och reparera skador på
hudens DNA.

PRIORI ADAPTIVE SUPERCEUTICALS FORMULAS