PRIORI är adaptiv hudvård

Priori’s adaptiva hudvård är utformat för att ”förstå” hudens komplexa kommunikationssystem – de subtila nyanserna som gör att du är du. Alla Priori’s produkter är framtagna för att kunna läsa- och koda av hudens specifika behov av fukt, skydd och återuppbyggnad. Genom att Priori använder sig av omsorgsfullt framtagna,  avancerade nyheter inom bioteknologi kan deras produkter leverera det resultat specifika hudtyper är i behov av – det är adaptiv hudvård.

Adaptive SUPERCEUTICAL Formulas

Produktserien är baserad på det avancerade bioteknologiska komplexet Q+SOD. Denna adaptiva, superceutical formula ger din hud synliga resultat i realtid. Det exceptionella med dessa komplexa produkter är att huden tar till sig de delar i formulan den behöver, när den behöver. Resultatet blir en hud med lyster som är återfuktad med en förbättrad hudstruktur.

Q+SOD

VAD? Högkoncentrerad SOD (Super Oxid Dismutase) plus CoQ10.
VAD GÖR DEN? Ultimat antioxidantskydd för huden i dagens samhälle. Strävar mot att efterlikna hur hudens naturliga antioxidanter fungerar för att kunna reparera och skydda våra celler, utan att irritera huden. Neutralisera mitokondrierna i våra celler.

CLEANSERS

Q+SOD fx210 Active Cleanser

VAD? Superceutical, en avancerad men behaglig rengöringsmjölk.
NÄR? Morgon (använd 1 gång) & kväll (rengör 2 gånger, 1:a tar bort orenheter och makeup, den 2:a rengör huden på djupet)
HUR? Blanda 1-2 pump i handen med lite vatten, massera in på anskite/hals/dekolletage. Tvätta bort med en varm svamp/handuk och vatten. Du kan känna en lätt tinglande känsla vilket är normalt.
VEM? För dig som vi ha en avancerad hudvård som bearbetar pigmentering, fina linjer och rynkor. Passar även för en aknehud.

Rek pris 495 kr / 180ml
pH 4.8

CORRECTORS

Q+SOD fx220 Brightening Serum

VAD? Korrigerande produkt för pigmentering, lyster och klarhet.
NÄR? Kan användas morgon och kväll beroende av behov och vilket resultat man vill uppnå. Kan även användas som en nattbehandling.
HUR? Använd efter rengöring och före återfuktande produkt. Ta 2 pump i handen och pressa in i huden, massera färefter ansikte, hals och dekolletage.
VEM? Passar dig som vill arbeta med pigmentering, solskador och bruna fläckar på huden. Perfekt för postinflammatoriska hyperpigmenteringar och ärr, behandling av glåmig och trött hud.

Rek pris 1095 kr / 30ml
pH 4.4

EYES

Q+SOD fx230 Eye Creme

VAD? Avancerad behandlande ögoncreme.
NÄR? Morgon och/eller kväll. Använd 1 gång per dag och öka sedan upp till 2 gånger dagligen när huden har vant sig. Går att kombinera med LCA fx130 EYE SERUM, den ena på morgonen och den andra på kvällen.
HUR? Ta 1 pump på ditt ringfinger räcker till båda ögonen. Applicera produkten på ögonbenet, ej över ögonlocket. Tryck försiktigt med “piano fingrar” för att öka cirkulationen och få produkten att smälta in i huden.
VEM? Passar alla hudtyper men framförallt er som vill använda avancerad hudvård. Perfekt för att bearbeta fina och djupare linjer, rynkor, pigmenteringar och förbättra hudstrukturen. Skyddar även det känsliga området runt ögat mot yttre påfrestningar.

Rek pris 995 kr / 15 ml
pH: 4.4

HYDRATORS

Q+SOD fx240 Moisturizing Creme

VAD? Rik 24 timmars återfuktande creme med en lätt textur.
NÄR? Morgon och kväll – kan användas som en 24 timmars creme. En rik creme med lätt textur som verkar korrigerande och återfuktande.
HUR? Applicera 1-2 pump i handen och massera in på ansikte, hals och dekolletage. Använd över ditt serum och/eller korrigerande produkt.
VEM? Perfekt för både en normal, fuktfattig eller torr hudtyp. Har en rik bas vilket gör den perfekt som en behandlande återfuktande creme. Vissa kan föredra denna som en nattcreme men fungerar också utmärkt på dagen, valet är ditt.

Rek pris 1045 kr / 50ml
pH 4.4

DNA Enzyme Complex

VAD? 3 naturliga källor till reparerande DNA enzymer som efterliknar de som finns i vår hud. De 3 naturliga källorna är: blå/gröna alger, mikrob och senapsfrö extrakt som levereras via en liposom.
VAD GÖR DEN? Agerar precis som vår egen huds DNA-enzymer skulle göra; skära bort och reparera skador på
hudens DNA.

DNA – CORRECTION

DNA fx221 Recovery Serum

VAD? DNA reparerande serum, en boost och “försäkring” för din hud ner på cellnivå.
NÄR? Appliceras direkt efter rengöring, eftersom det är en vattenbaserad produkt, under din korrigerande produkt både morgon och kväll.
HUR? Applicera 1-2 pump i handen, pressa produkten in i huden och massera därefter in den. Applicera alltid en rikare eller oljebaserad produkt efter.
VEM? Passa alla hudtyper och hudtillstånd. Bearbetar solskador, ärrbildning och verkar reparerande på cellnivå. Passar dig som vill ha en helt oljefri, återfuktande produkt.

Rek pris 1195 kr / 50ml
pH 6.4

PRIORI ADAPTIVE CORE FORMULAS