Ny serie från Löwengrip – Instant Glow

Isabella Löwengrip, kreativ chef, ger sina tankar om de tre nyheterna.

Cleansing Foam
”Jag älskar känslan av en rikligt löddrande ansiktsrengöring. Den tar effektivt bort makeup och rengör på djupet, utan att irritera huden. formuleringen är mycket skonsam och resultatet blir en silkeslen hy, full av lyster.” 

Serum Drops
”Serumet är en självklar del i min ansiktsrutin eftersom det tillför en hälsosam lyster och mängder av fukt. Dessutom hjälper serumet mig att få en jämnare bas vid makeup.”

Wipped Cream
” Den perfekta basen före applicering av makeup. Ansiktscremen innehåller inkapslad C-vitamin som jämnar ut hudens ton och struktur samt ger en fin lyster. Cremens konsistens är helt fantastisk, precis som lätt vispad grädde.”

 

Cleansing Foam

Multifunktionell ansiktsrengöring med en rikligt löddrande formula. Verkar djuprengörande och avlägsnar smuts, orenheter och makeup utan att irritera en känslig hud. Stimulerar kollagensyntesen och bidrar till jämnare hudstruktur med ökad spänst. Förbättrar ÄVEN mikrocirkulationen i huden, resultatet blir en frisk hy med en fin lyster.

Rek pris 275 kr, 150 ml

Lanseras på Åhléns och Eleven v4, hos resterande återförsäljare i v7.

Serum Drops

Lystergivande serum som håller huden återfuktad och bibehåller dess vitalitet. Jämnar ut hudens struktur, hudton och ökar cellförnyelsen. Berikad med Nicotinamide och Niacinamide som förbättrar hudens elasticitet och lyster genom att stimulera kollagensyntesen. Hyaluronsyran i serumet bidrar till att bevara hudens naturliga barriärfunktion samtidigt som den vårdar och motverkar fuktförlust.  Din hud blir återfuktad på djupet, fina linjer reduceras och du får en fin lyster.

Rek pris 490 kr, 30 ml

Lanseras på Åhléns och Eleven v4, hos resterande återförsäljare i v7.

 

 

Wipped Cream

Lystergivande 24-timmars creme som lugnar och skyddar huden mot oxidativ stress. Ger huden en jämnare, fylligare struktur och skyddar huden mot miljöföroreningar. Innehåller även ett mikroskimmer som framhäver hudens naturliga lyster. Berikad med Nicotinamide och Niacinamide som förbättrar hudens elasticitet och lyster stimulerar även kollagensyntesen och omgivande stödvävnad, vilket tillför huden en märkbar spänst. Innehåller Hyaluronsyra som bidrar till att bevara hudens naturliga barriärfunktion samtidigt som den verkar intensivt vårdande och motverkar fuktförlust. Din hud blir återfuktad på djupet, fina linjer reduceras och du får en fin lyster.

Rek pris 470kr, 50 ml

Lanseras på Åhléns och Eleven v4, hos resterande återförsäljare i v7.