FEED YOUR SKIN with SUPERFOOD

Hudens barriärfunktion bygger på en delikat balans mellan ”bra” och ”dåliga” bakterier. De ”goda” bakterierna håller huden återfuktad och motståndskraftig mot yttre påfrestningar i miljön så som föroreningar. Pre-Biotika är bränslet för Pro-Biotikan som naturligt lever på hudens yta, vilket gör att hudvänliga, bra bakterier kan blomstra och främja en hälsosamt frisk hud. ELEMIS lanserar nu fyra nyheter i den redan mycket omtyckta och omtalade Superfood serien.

Superfood Kefir-Tea Mist – återfuktande mist

Vårdande och behandlande 4-i-1-mist är berikad med antioxidantrika Superfoods, Rooiboste extrakt och Fermenterad Kefir för att lugna huden och ge den en klar hudton. Ekologisk Aloe Vera, kokosvatten och en naturlig Pre-Biotica hjälper till att balansera och återfukta huden. Superfood Kefir-Tea Mist är en koncentrerade behandlingsmist som kan användas som toner, primer, setting spray men även som en återfuktande “on the go” mist för en fräsch lyster och look.

Rek pris 455 kr, 100 ml

Superfood Blackcurrant Jelly Exfoliator – Vårdande ansiktspeeling

Närande ansiktspeeling är fullmatad med antioxidantrika Superfoods från Svartvinbär, Nordiska Blåbär och Svart Te extrakt. Peelingen förvandlas från en vårdande sylt/geléliknande konsistens till en uppljusande ansiktspeeling. Hållbart odlad svartvinbärsskrubb med partiklar som effektivt peelar och skonsamt avlägsnar döda hudceller, resultatet blir en slät och strålande hy.

Rek pris 455 kr, 50 ml

Superfood Vital Veggie Mask – närande grön Pre-Biotica mask

Ge huden näring med denna vårdande mask som innehåller en blandning av gröna vegetabiliska extrakt och näringsmässigt kraftfulla rika fröoljor. Formulan består av ekologisk Aloe Vera juice Lugna och Omega fettsyror från lin, broccoli, & avokado fröoljor som verkar vårdande och återfuktande. Innehåller även Vitamin C & fruktsyror som ger huden en omedelbar lyster.

Rek pris 495 kr, 75 ml

Superfood Berry Boost Mask – Renande Pre-Biotica Bär Mask

Renande mask som hjälper till att balansera T-zonen samtidigt som antioxidanter och fruktsyror ger en fräsch frisk struktur. En riktig detox för huden. Innehåller en innovativ blandning av antioxidantrika bärextrakt som tillför huden kraftfulla antioxidanter och kornoljor, rika på Omega, tillför näring på djupet och lämnar huden mjukare och fyllig. Brasiliansk lera hjälper till att absorbera överflödig olja och orenheter i T-zonen.

Rek pris 495 kr, 75 ml