PRIORI Skincare – TTC: Triple Turmeric Complex

Det första naturligt rena, adaptiva hudvårdsmärket. Priori har som mål att använda ingredienser av allra högsta kvalitet, som ger bästa möjliga resultat. Deras erfarenhet  av bioteknik har gjort det möjligt att pusha naturens gränser och producera en “ren” serie hudvårdsprodukter med en formula som är 99 % naturlig. Med andra ord, Tekniken möter Naturen.

Alla Priori´s TTC-produkter består av en exklusivt, högeffektivt och  naturligt komplex av 3 sorters färglös gurkmeja, grönt te, druvkärnor  och lakrits som ger en kraftfull multifunktionell adaptiv effekt; tillför antioxidanter, verkar uppljusande och antiinflammatorisk.

TTC f x310 Naturally Enriched Cleanser

VAD? Mild, naturlig rengöring med gel textur. Rengör på djupet och förbereder huden utan att torka ut den. Gör huden återupplivad  och sammetsmjuk.
NÄR? Morgon (1 gång)  och kväll (2 gånger).
HUR? Ta 1-2 pump i handen och mixa med lite vatten till ett lätt lödder, applicera på ansikte/hals/dekolletage. Massera in och ta bort med en varm handduk och vatten.
VEM? Alla hud typer och hudtillstånd. Ifall du föredrar en tvål och vatten känsla så passar denna perfekt och ger en fräsch känsla. Passar alla hudtillstånd, från torr, fuktfattig, känslig till kombinerad, akne och fet hud. Återfuktande egenskaper som är viktig för alla hudtyper.
Nyckelingredienser TTC – TRIPLE TURMERIC COMPLEX, Sodium Lauroyl Glutamate & Soap-Wort Root Extract, Honung och Aloe Vera, Äpple extrakt, Vegetabiliskt Glycerin

Rek pris 525 kr / 180 ml & pH 5

TTC f x320 Illumination Treatment
99.33% All-Natural

VAD? Korrigerande och behandlande produkt för ojämn, pigmenterad hud samt solskadad hud med åldersfläckar och ojämnheter. Ger en underbart utjämnande finish och lyster.
NÄR? Används morgon och/eller kväll som en korrigerande produkt.
HUR? Applicera 1-2 pump i handen och massera in på ansiktet, hals och dekolletage. Använd som behandlande produkt. Du kan applicera återfuktande produkt eller solskydd direkt beroende på din hudvårdsrutin.  Applicera över DNA Recovery Serum eller Gel Perfector (dessa ska alltid ligga underst).
VEM? För hud med ojämn pigmentering, ålder eller solfläckar. Perfekt att använda vid ärr och missfärgning på huden från akne eller irritationer. Verkar uppljusande och lystergivande, perfekt att använda under Minerals för en lystergivande effekt eftersom den innehåller mica som ger en omedelbar ljusreflekterande boost. En återfuktande behandlande produkt som ger lyster.
Nyckelingredienser TTC – TRIPLE TURMERIC COMPLEX, Arganolja, Lakritsrot Extrakt, Mica

Rek pris: 635 kr / 30 ml & pH 4.3

TTC f x340 Skin Restore Crème
99.33% All-Natural

VAD? En lugnade och återfuktande 24 timmars creme med en lätt textur. Anpassar sig efter alla hudtyper och hudtillstånd.
NÄR? En 24-timmars creme som kan användas både morgon och kväll.
HUR? Applicera 1-2 pump i handen och massera in över ansikte, hals och dekolletage. Används över vilken annan behandlande produkt eller serum som du har i din hudvårdsrutin.
VEM? För dig som vill ha en helt naturlig 24-timmarscreme som skyddar, återfuktar och mjukgör en fuktfattig hud utan att kännas tung. Denna creme, rik på antioxidanter, passar alla hudtyper, ger ett miljöskydd, behandlar fina linjer och har antiinflammatoriska egenskaper som passar även en känslig hud.
Nyckelingredienser TTC – TRIPLE TURMERIC COMPLEX, granatäpple, solrosolja, Vitamin A, C,E & Pro-Vit A, Aloe Vera

Rek pris 645 kr / 50 ml & pH 4.3

TTC f x341 Luxuriant Crème
99.34% All-Natural

VAD? En silkeslen rikt, vårdande, 24-timmars behandlande creme som återuppbygger huden på djupet utan att kännas tjock, tung eller fet. Lyxigt närande creme, rik på vitamin E och Omega 6.
NÄR? En 24 timmars creme som kan användas både morgon och/eller kväll.
HUR? Applicera 1-2 pump i handen och massera över ansikte,hals och dekolletage. Använd över behandlande produkt eller serum som du har i din hudvårdsrutin
VEM? Denna återfuktande fuktcreme vårdar huden med hjälp av arganolja och solrosolja, båda rika på vitamin E och olivblad som reparera och ger en underbar känsla på huden. Den närande, vårdande formulan passar en torr, uttorkad och stram hud. Luxurant Creme är extremt rik på potenta antioxidanter, som bekämpar de negativa effekterna av fria radikaler. Kommer att vara den viktigaste produkten för många hudtyper, eftersom den anpassar sig efter miljön och erbjuder ett överläset skydd.
Nyckelingredienser TTC – TRIPLE TURMERIC COMPLEX, Araganolja, Solrosolja

Rek pris 645 kr / 50 ml & pH 4.8

TTC f x330 Tightening Eye Serum
99.29% All-Natural

VAD? Ett mycket lätt, gel-baserat serum utformat för att reducera svullnader och mörka ringar som finns runt det känsliga området kring ögonen. Verkar även omedelbart uppstramande, återfuktande och svalkande.  En rik antioxidant blandning, inklusive superoxid dismutase.
NÄR? Morgon och/eller kväll.
HUR? Ta bara 1 pump på din ringfingret, sedan blanda detta mellan dina fingrar-detta är tillräckligt för båda ögonen. Applicera produkten efter konturbenet, inte över ögonlocket. Tryck försiktigt med “piano fingrar” för att öka cirkulationen och absorptionen. Massera inte in då vi vill ha en uppstramande effekt.
VEM? För alla hudtyper, men speciellt de med svullnad, tunga ögon, påsighet och mörka ringar. Uppstramande
Nyckelingredienser TTC – TRIPLE TURMERIC COMPLEX, Ris och sojaböna protein, Pullulan, äggviteprotein, Gotu Kola Extrakt, Superoxide Dismutase

Rek pris 595 kr  / 15 ml & pH 4.3

TTC f x360 Natural Enzyme Peel & Masque 
99.34% All-Natural

VAD? Enzymbaserad, helt naturlig och aktivt behandlande peel och mask i ett, 2 i 1.
NÄR? En gång i veckan som behandling.
HUR? På rengjord hud efter rengöring, applicera ett generöst lager av masken på ansikte, hals och dekolletage. Låt verka 2-5 minuter (2 min vid känslig och reaktiv hud.) Ta bort med med vatten
VEM? Passa alla hudtyper. Denna enzymbaserade, helt naturliga peel är det bästa exemplet på en adaptiv behandling. Vad gör en enzympeel? Den är dubbelverkande och peelar bort döda hudceller, komedoner, pormaskar och akne samtidigt som den hjälper till att vårda, återställa och återfukta på djupet, en unik kombination som hjälper till att uppnå en frisk hud.
Nyckelingredienser TTC – TRIPLE TURMERIC COMPLEX, Pumpa, Papayaenzymer

Rek pris 595 kr / 120 ml & pH 4.3