Intelligent hudvård som bevarar, främjar och skyddar huden

Elemis har länge varit pionjärer inom forskning och utveckling av alger och deras anmärkningsvärda, positiva egenskaper på huden. Efter att ha testat 34 olika varianter av micro- och macroalger och sjögräs har Elemis plockat ut de allra bästa och skapat ULTRA SMART PRO-COLLAGEN. Alger är riktiga kraftpaket av näring och extremt anpassningsbara, de finns både i sötvatten, saltvatten och i extrema miljöer som ishavet och döda havet. Algerna lyckas blomstra i olika miljöer genom att producera föreningar och sekundära metaboliter för kemiskt försvar, de innehåller även vitaminer, mineraler, aminosyror och polysackarider. Denna kombination gör att alger är ultimata för hud som konstant exponeras för inre och yttre stressfaktorer.

De 12 specifika röda, gröna och bruna microalger som Elemis använder i Ultra Smart Pro-Collagen hjälper till att bevara, främja och skydda hudens elasticitet samtidigt som de bearbetar djupa linjer och rynkor. Här kan man prata om att naturen möter teknologin, resultatet blir ett målinriktat leveranssystem, där formulan kapslas in, portioneras ut långsamt och får verka på högsta effekt, vilket ger riktigt kraftfulla resultat.

Ultra Smart Pro-Collagen Complex 12 Serum

Ett mycket kraftfullt koncentrat som bearbetar fina linjer, rynkor och hudens elasticitet. Innehåller en blandning av 12 potenta macro- och microalger, kliniskt bevisade att skydda och återuppbygga elasticitet och fasthet i huden samt minimera fina linjer och rynkor.

UNIKA COMPLEX
Ultra Smart Alage Complex – Innehåller 9 potenta röda, gröna och bruna mikro-och makro alger som hjälper till att förbättra hudens fasthet och lyster.
Ultra Smart Drone Peptide Technology – Ett målinriktat leveranssystem, där formulan kapslas in, portioneras ut långsamt och får verka på högsta effekt, vilket ger riktigt kraftfulla resultat.
Ultra Smart Line Fighting Complex – En blandning av 3 potenta alger och Afrikansk Orange Bulbin, som riktar sig mot djupa, fasta linjer och rynkor för att ge ett synbart transformativt resultat.

Rek pris 3495 kr
Säljs exklusivt på NK till augusti 2019

 

Ultra Smart Pro-Collagen Eye Treatment Duo

Denna kliniskt bevisade *  24-timmars (dag/natt) behandlingsduo för ögonen innehåller ULTRA SMART Pro-Collagen teknologin som tillsammans med olika komplex reducera synligheten av djupa, fasta linjer och mörka ringar, samt ger den delikata huden kring ögonen ett litet lyft och en fantastisk lyster.

UNIKA COMPLEX
Ultra Smart Line Fighting Complex – En blandning av 3 potenta alger och Afrikansk Orange Bulbin, som riktar sig mot djupa, fasta linjer och rynkor för att ge ett synbart transformativt resultat.
Ultra Smart Triple Targeted Dermal Complex (morgon) – Ett polysackaridkomplex som arbetar mot uppkomsten av svullnader och mörka ringar under ögonen, samtidigt som det ger en uppstramande effekt kring ögonkonturen.
Ultra Smart Slow Release Dermal Technology (kväll) – En tredimensionell matrix av polysackarider som hjälper till att förbättra hudens elasticitet och reducera synligheten av linjer och rynkor kring ögonkonturen

Rek pris 2495 kr
Säljs exklusivt på NK fram till augusti 2019