Make every minute count

ELEMIS Peptide 24/7-serie är inspirerad av kroppens mirakulösa inre klocka. Huden följer cirkadiska rytmer och skapar aktivitetsvågor som ger signaler till cellerna att utföra viktiga processer vid specifika perioder. Timing av dessa processer är avgörande för en hälsosam och balanserad hud. Störd sömn, miljöföroreningar och en hektisk livsstil kan göra att din hud blir osynkroniserad och i obalans, vilket gör att den kan se trött, glåmig och torr ut. PEPTIDE 24/7 är ditt försvar mot den hektiska livsstilen. Genom att kombinera Peptide4-tekniken med ELEMIS exklusiva vegetabiliska oljor och extrakt får vi en formula som kickstartar huden tillbaka i balans. Hjälper till att synligt återställa, fylla på och förnya huden för ett utvilat utseende.

PEPTIDE4 Adaptive Day Cream

En ljuvlig fuktkräm som anpassar sig efter hudens behov och naturliga processer. Jämnar ut, piggar upp och tillför huden näring, ger en flawless känsla med eller utan make-up. Innehåller Honesty Seed Oil som är naturligt rik på fettsyror vilket bidrar till en mjuk och len hud. Mikrosfärer från mineraler bidrar suddar ut brister och absorberar överflödig talg, utan att torka ut huden. Schweiziska botaniska extrakt inklusive Fjärilsbuske, Timjan och Malva hjälper till att återfukta och bibehålla hudens naturliga försvar mot miljöföroreningar.

Rek pris 825 kr, 50 ml

PEPTIDE4  Plumping Pillow Facial

En återfuktande nattmask som skapar en biomimetisk slöja vilket bidrar till att förhindra fuktförlust under natten. Ger en strålande, pigg hud fylld med fukt. Innehåller Elemis exklusiva Star Arvensis™ Olja och vildskördad Jasmin som under natten arbetar för att återfukta en uttorkad hud. Rödalger formar en kylande slöja på hudens yta och levererar intensiv återfuktning, när du vaknar upp på morgonen känns huden jämnare.

Rek pris 845 kr, 50 ml

Peptide4 Adaptive Day Cream and Plumping Pillow Facial

Star Arvensis™ Seed Oil
Exklusivt för ELEMIS

Denna kallpressade botaniska olja är en av de rikaste växtbaserade källorna till Omega 3 Fettsyra. Utmärkt för torr hud och bidrar till att förstärka hudens naturliga fuktbarriär, vilket gör att huden känns fylld av näring.

Honesty Seed Oil
Först på marknaden
Denna dyrbara olja har sitt ursprung i Storbritannien. Honesty seed oil är kallpressad från frön av Honesty, en vackert blommande växt. Det behövs 3,5 kg av dess frön för att producera 1 kg olja. Den är naturligt rik på fettsyror vilket bidrar till en mjuk och len hud.

Night Scented Stock Seed Oil
Exklusiv för ELEMIS

Den här antioxidantrika oljan är kallpressad från Night Scented Stock-blommans fröer som odlas i East Anglia, Storbritannien. Den innehåller upp till 10 gånger mer vitamin E än de flesta kommersiella oljor som används i hudvård.