Full of Clean glow – Free of Unnatural Finishes

Få en fräsch glow på ett ögonblick. Skräddarsy din egen färg och lyster med Nya Clean Glow serien från bareMinerals. Med endast tre enkla steg bestående av Bronzer, Highlighter och Fixering, rena Formulas som ger en fräsch, hälsosam glow med lång hållbarhet. Nikki DeRoest, bareMinerals internationella makeupartist använder Clean Glow collection för att skapa sin signaturglow.
”Tillsammans blurrar dessa produkter synligheten av porer och ger din hud den allra vackraste lystern,” säger Nikki. ”Jag älskar hur fräsch min hud ser ut efter appliceringen.”

Passar alla hudtoner och hudtyper. Ej portilltäppande. Ej hudirriterande. Dermatologiskt testade.

Step 1 – Bronze

Nya Endless Summer Bronzer: Detta pressade puderbronzer har en matt finish och skapar en jämn yta som minskar synligheten av porer. Berikad med Gradual Glow Complex, ger den huden både omedelbar och långvarig färg och värme med eller utan makeup.
Rek pris 425 kr, 9,5 g

Nya BAREPRO GLOW Bronzer: En mångsidig flytande bronzer som kan appliceras ensam på huden, på makeup eller blandas med andra produkter. Formulan har lång hållbarhet, är fjäderlätt och har en sammansättning med lystergivande mineralpärlor och  botaniska extrakt som boostar huden.
Rek pris 395 kr, 14 ml

Steg 2 – Highlighter

Nya Endless Glow Highlighter: En glitterfri, pressad highlighter som ger en naturlig glow med en formula som minskar synligheten av porer och blurrar fina linjer.
Rek pris 425 kr, 10 g

BAREPRO GLOW Highlighter: Denna flytande highlighter kan appliceras ensam på huden, på makeup eller blandas med andra produkter. Formulan har lång hållbarhet, är fjäderlätt och har en sammansättning med lystergivande mineralpärlor och botaniska extrakt som boostar huden.
Rek 395 kr, 14 ml

Steg 3 – Set

Nya Dew Mist Setting Spray: Denna rena mist håller makeupen på plats och ger huden en fin lyster. Den ger omedelbar och långvarig återfuktning för en daggfrisk, hälsosam hud. Kan användas när som helst under dagen för att fräscha upp och återfukta huden.
Rek pris 145 kr, 30 ml, 395 kr, 100 ml

NYA CLEAN GLOW COLLECTION

Läs mer om alla produkterna här …