Boka in dig till vårt kalas den 5 september

Hoppas att du tillsammans med oss vill fira våra härliga och lärorika 30 år i branschen. Vi tar och njuter av en titt i backspegeln och en spännande djupdykning in i framtiden. Kalasar gör vi à la 1989, bästa utstyrsel premieras;-).

Under kvällen bjuder vi på bubbel, mat, skön musik, tävlingar och en VR upplevelse du inte vill missa. Dessutom inspirerande föreläsningar och så knäcker vi koden på hur vi tillsammans tar vår business till nästa nivå. Kalaset är den 5 september på Scandic Victoria Tower mellan 18.30 – 22.00.

LÄS MER OCH BOKA IN DIG HÄR …

PÅ SCEN
Göran Adlén – Föreläsare – moderator – författare – trendspanare

I femton år har Göran varit en av landets absolut med efterfrågade och bokade föreläsare. Han har vunnit flera stora talarpriser och fick 2014 Narrenpriset som delas ut av Svenska Eventakademin. Sedan 2002 ger han ut en årlig trendrapport och den senaste som även kom ut i bokform heter ”Liten, snabb och fylld med kärlek”. Göran har gett ut sammanlagt åtta böcker. Hans första bok blev utsedd 2005 till Årets Ledarskapsbok. Förutom att föreläsa arbetar Göran med förändringsprojekt och utbildningar för företag och organisationer och blir ofta kallad en energibomb, eller som en kund skrev efter avslutat arbete: ”Du är som James Bonds Martini, du nöjer dig inte med att stillsamt röra om utan du skakar om dina deltagare. Härligt med rejäl burnout i hjärnan”.

Missa inte att följa hans  senaste projekt grandpatalksbeauty på Instagram.

PÅ SCEN
Peter Siepen – Discjockey, konferencier och mångsysslare i TV

Peter Siepen syns ständigt i kändisvimlet och arbetar ofta som programledare och föreläsare om kost och hälsa.
Peter Siepen syns. Han är fast etablerad i nöjes-Sverige med en bakgrund som discjockey, konferencier och med massor av olika TV-uppdrag som När och Fjärran för TV4 och Forma kroppen för TV4plus. Peter har även arbetat som modell och 2009 blev han utsedd till Sveriges bäst klädde man av tidningen Elle. Peter Siepen arbetar som programledare och föreläser om kost och hälsa.
https://siepen.se/