Waves of hydration

Nya Ultra Smart Pro-Collagen Aqua Infusion Mask är en fuktmask som tillför huden fukt på flera nivåer vilket stärker hudens fuktbarriär, kliniskt bevisad att öka fukthalten med upp till 250% på bara en timme.* Ger en jämnare och fastare hud med synliga förbättringar av elasticiteten på bara 28 dagar. Elemis Ultra Smart Aqua Shuttle Technology i kombination med avancerade tångkomplex ger synligt transformativa resultat.

Unika Komplex
• ULTRA SMART HYDRA-INFUSION COMPLEX innehåller med natriumhyaluronat som ger omedelbar återfuktning och en yttre skyddshölje för att förhindra fuktförlust.
• ULTRA SMART AQUA SHUTTLE TECHNOLOGY Frigör långsamt den inkapslad blandning av algextrakt och fuktighetsbevarande ingredienser, bibehåller fuktnivån i upp till 24 timmar.
• ULTRA SMART LINE FIGHTING COMPLEX Arbetar för att motverka djupa linjer och minskning av elasticitet i huden. Ger synligt transformativa resultat.

Rek pris 2025 kr, 50 ml
*Oberoende användartester 2018. resultatet är baserat på 31 personer under 4 veckor.

Ultra Smart Pro-Collagen Aqua Infusion Mask

Intelligent hudvård som bevarar, främjar och skyddar huden

Elemis har länge varit pionjärer inom forskning och utveckling av alger och deras anmärkningsvärda, positiva egenskaper på huden. Efter att ha testat 34 olika varianter av micro- och macroalger och sjögräs har Elemis plockat ut de allra bästa och skapat ULTRA SMART PRO-COLLAGEN. Alger är riktiga kraftpaket av näring och extremt anpassningsbara, de finns både i sötvatten, saltvatten och i extrema miljöer som ishavet och döda havet. Algerna lyckas blomstra i olika miljöer genom att producera föreningar och sekundära metaboliter för kemiskt försvar, de innehåller även vitaminer, mineraler, aminosyror och polysackarider. Denna kombination gör att alger är ultimata för hud som konstant exponeras för inre och yttre stressfaktorer.

De 12 specifika röda, gröna och bruna micro- och macroalger som Elemis använder i Ultra Smart Pro-Collagen hjälper till att bevara, främja och skydda hudens elasticitet samtidigt som de bearbetar djupa linjer och rynkor. Här kan man prata om att naturen möter teknologin, resultatet blir ett målinriktat leveranssystem, där formulan kapslas in, portioneras ut långsamt och får verka på högsta effekt, vilket ger riktigt kraftfulla resultat.