FULL OF skin-improving longwear, FREE OFF dry, heavy coverage

Foundation som sitter hela dagen, erbjuder full täckning och har hudvårdande egenskaper. bareMinerals BAREPRO Performance Wear Liquid och Powder kollektionen är nu optimerad och utökad till 35 av experter kalibrerade nyanser skräddarsydda för alla hudtoner. Dessa bästsäljande, högpresterande formulas, berikade med hudförbättrande mineraler och vårdande ingredienser, levererar en upplevelse som verkligen är ”CLEAN WITHOUT COMPROMISING PERFORMANCE”.

Pro-Collagen Tri-Acid Peel

BAREPRO Performance Wear Liquid Foundation SPF 20

A Good-For-Skin Foundation, en icke kemisk mineralbaserad foundation med SPF 20. Är hypoallergen, dermatologiskt testad och inte komedogen en  “MAKEUP SO PURE AND CLEAN YOU CAN SLEEP IN IT”.
Innehåller MINERAL LOCK Longwear Technology som ger full täckning som varar i upp till 24 timmar. Hudstrukturen förbättras, porerna minskar och fuktnivån höjs över tid. En foundation som tål svett, vatten, fukt och värme, lägger sig inte i veck eller linjer, kladdar inte och ger dig en felfri, naturligt matt finish. Kommer i 35 True-to-You Shades optimerade efter underton, djup och intensitet för en perfekt match, från Porcelain till Cocoa. 

Rek pris 465 kr

BAREPRO Performance Wear Powder Foundation

A Good-For-Skin Foundation skapad med 90% vitaminer och mineraler. Är hypoallergen, dermatologiskt testad och ej komedogen, en MAKEUP SO PURE AND CLEAN YOU CAN SLEEP IN IT.
Long-Lasting Coverage är en formula som låter huden andas och sitter på plats i upp till 12 timmar utan att bli kakig. Denna icke-komedogena hudförhöjande foundation hjälper till att minska porernas synlighet och kontrollerar blankhet. Har en ultra-mjuk, silkig textur som levererar en byggbar medium till full täckning med en matt finish. Kommer i 35 True-to-You Shades nyanser optimerade efter underton, djup och intensitet för en förbättrad matchning, från Porcelain till Cocoa. 

Rek 445 kr