Hailey Bieber Lanserer nya banbrytande BOUNCE & BLUR Collection från bareMinerals

Med en banbrytande teknologi bjuder bareMinerals in till lek, skapande och kreativitet. BOUNCE & BLUR Collection för ögon och läppar har en oemotståndlig ”bouncy” textur som är enkel att använda. Kollektionen innehåller två ögonskuggspaletter och fyra rouge – vilka tillåter dig att skapa personliga looker i allt från en mjuk touch av färg till djupa, dramatiska ögon och kinder – utan att ens behöva använda en borste.

BOUNCE & BLUR  Eyeshadow Palette

Dessa fingertoppsvänliga, viktlösa puder till kräm formulas lägger sig inte i veck eller linjer, faller inte och är otroligt lättjobbade. Varje ögonskuggsnyans är inspirerad av den solbelysta himlens naturliga skönhet och variera i finish från satin till skimmer. Välj mellan en kall (Dawn) eller en varm (Dusk) palett. Fingertopps-vänlig och rolig att applicera glider denna ”bouncy” formula sömlöst över ögonlocken och övergår enkelt från dag till natt med en snabb touch, perfekt när du är på språng.

Rek pris 56O kr

BOUNCE & BLUR Blush

Rougerna tolkar de vackra färgerna av soluppgång och solnedgång och ger dig en mjuk, jämn finish som blurrar porer och ofullkomligheter. Berikade med hudvårdande botaniska ingredienser, ett utjämnande mineralkomplex och färgsmarta pärlor gör denna dermatologiskt testade formula att du enkelt kan bli din egen makeupartist. Kommer i fyra nyanser; Mauve Sunrise, Pink Sky, Coral Cloud och Blurred Buff. Använd fingertopparna för att enkelt applicera detta silkiga blush för en naturlig färg som sprider sig jämnt över kinderna utan att kladda.

Rek pris 410 kr

bareMinerals BOUNCE & BLUR Collection