FULL OF PREBIOTICS & SUPERFRUITS – FREE OF ENLARGED PORES

Vår fösta rena 3-stegs kollektion med prebiotica och superfuits som är kliniskt bevisat att reducera porer.
Tänk en hälsosam balanserad hud, utan förstorade porer, oavsett ålder och hudtyp. Tänk hudvård som milt exfolierar utan att irritera. Tänk dramatiskt mindre synbara porer på bara en vecka.* PORELESS Collection produkterna är fullmatade med naturliga ingredienser som hjälper till att minska synligheten av porer och återfukta huden. Produkterna är kliniskt bevisade att minimera synligheten av porer med hudförfinande superfrukter och innehåller även prebiotika från sockerrör och sockerlönn för att ge huden ett hälsosammare utseende.

*Genom att använda 3-stegs rutinen jämfört med att använda produkterna separat. Baserat på en konsumentstudie med 32 kvinnor i åldern 22-55 år.

Nyckelingredienser

SUPERFRUITS: Fruktsyror som exfolierar milt och hjälper till att minimera synligheten av porer genom en kombination av blåbär, nonifrukt, apelsin och citronextrakt.
PREBIOTICS: Denna prebiotikaduo från sockerrör och sockerlönn hjälper till att balansera hudfloran och ger en hälsosam, balanserad hud.
FEATHERWEIGHT FINISH: Har en vårdande formula som inte täpper till porerna och är lätt och enklel att använda
VEGAN: Full of what’s good and free of what harms, denna rena formula innehåller inga animaliska ingredienser.

Step 1: PORELESS Clay Cleanser

Djuprengörande, krämig lerrengöring som milt renar porer, reducerar överflödig olja, resultatet blir en frisk och klar hud. Formulan som är fri från sulfater balanserar huden och ger den en fin lyster. Massera in på fuktad hud, morgon och kväll, skölj noga.

Rek pris 295 kr, 120 ml

Step 2: PORELESS Exfoliating Essence

Denna viktlösa essence är komponerad för daglig användnin och jobbar på att minimera porer samt balansera oljig hud. Verkar även som en  micropeeling där formulan hjälper till att förfina huden genom att ta bort portilltäppande orenheter och döda hudceller. Använd efter rengöring, morgon och kväll, applicera på en bomullsrondell över hela ansiktet.

Rek pris 335 kr, 150 ml

Step 3: PORELESS Oil-Free Moisturizer

Denna lättviktiga, oljefria fuktgivande lotion återfuktar samtidigt som den hjälper till att förfina hudens textur och minimera synligheten av porer. Applicera morgon och kväll efter rengöring och exfoliering.

Rek pris 495 kr, 50 ml