Prisbelönt hudvårdsserie med banbrytande, effektiva podukter

Prisbelönta Skinbetter science® sätter en helt ny standard inom professionell hudvård – där fokus är effektiva och synliga resultat. Banbrytande vetenskap är drivkraften bakom Skinbetter science effektiva formulas. Två exklusiva och innovativa teknologier skiljer Skinbetter science produkter från andra hudvårdsmärken inom avancerad hudvård. Den ena är den revolutionerande Interfuse™–teknologin som innehåller hudförnyande ingredienser som med stor precision går snabbt och djupt ner i huden. Den andra är patenterade AlphaRet®, en kraftfull retinoid teknologi som motverkar hudens åldrande och ger maximal hudförnylese med liten eller ingen irritation. Resultatet blir en frisk och ungdomlig hud.

Sunbetter™ TONE SMART SPF 50+ Sunscreen Compact

Optimalt skydd efter behandling Den senaste innovationen från Skinbetter science är ett aktivt solskydd baserat på 100% mineraler. Paketerad i en elegant kompakt ger sunbetter en svag färg som anpassar sig efter hudton. Har en optiskt mjukgörande och utjämnande effekt på linjer, rynkor och orenheter. Innehåller 8,4% titaniumdioxid och 10% zinkoxid vilket ger en hög nivå av både UVB- och ett bredspektrigt skydd är även vattenresistent i upp till 80 minuter. Passar perfekt efter behandling och till en känslig hud. Appliceras dagtid sist i din hudvårdsrutin före makeup.

  • Högt bredspektrigt skydd
  • Mjukgörande och utjämnande effekt
  • Perfekt att användas efter behandling/peeling

Rek utpris 695 kr, 12 g

Sunbetter™ SHEER SPF 56 Sunscreen Stick

Den senaste innovationen från Skinbetter science är ett aktivt solskydd baserat på 100% mineraler i ett transparent och silkesmjukt stick. Har en mjuk och lätt konsistens som gör det enkelt att fördela produkten jämnt och lämnar inte efter sig vita rester. Ger ett matt och silkesmjukt resultat. Innehåller 5% titaniumdioxid, 10% zinkoxid vilket ger en hög nivå av både UVB- och bredspektrigt skydd är även vattenresistent i 80 minuter. Appliceras dagtid sist i din hudvårdsrutin före makeup.

  • Högt bredspektrigt skydd
  • Silkesmjuk och lätt konsistens
  • Enkel att applicera jämnt

Rek utpris 595 kr, 20 g