”Less does more” — färre ingredienser, bättre resultat för en mer hälsosam hud.

bareMinerals nya PURENESS Skincare Collection är den första rena, veganska rengöringen och återfuktande krämen med kokosnöt och kaktusfrukt, som minskar rodnad och känslighet. När det gäller en vacker strålande hud tror bareMinerals på filosofin att ”Less does more” — färre ingredienser, bättre resultat för en mer hälsosam hud. PURENESS Skincare Collection består av en lugnande daglig rengöring och en återfuktande kräm – var och en framtagen med endast 15 rena, veganska ingredienser. Båda är fria från onödiga tillsatser som ftalater, SLS, PEG och syntetisk doft. De är milda nog  även för den mest känsliga huden, PURENESS Gel Cleanser och Soothing Light Moisturizer minskar synbart både känslan och utseendet av känslighet.

Den rena veganska forumlan innehåller kokosvatten och kokosmjölk som hjälper till att återfukta och lugna, samt kaktusfrukt som dämpar uppkomsten av rodnad, vilket ger dig en hud som både ser ut och känns lugn, behaglig och hälsosam. PURENESS Skincare Collection är en bra lösning för alla som letar efter en skonsam och effektiv hudvård.

PURENESS COLLECTION

PURENESS Gel Cleanser

En daglig gelrengöring med 40% färre ingredienser än de mest sålda rengöringarna.* Den minskar känslighet och hjälper huden att kännas lugn, medan den försiktigt tar bort makeup, föroreningar och överskott av olja.
* Baserad på ett genomsnittligt antal ingredienser i de 20 bästsäljande rengöringarna, NPD US Skincare försäljning, Jan-Dec 2018.

Rek pris 275 kr, 120 ml

PURENESS Soothing Light Moisturizer

En lättviktig daglig fuktgivande kräm med 60% färre ingredienser än de mest sålda krämerna** Den minskar rodnad och känslighet samtidigt som den ger en omedelbar och långvarig återfuktning.
** Baserat på ett genomsnittligt antal ingredienser i de 20 bästsäljande återfuktande krämerna NPD US Skincare försäljning, Jan-Dec 2018.

Rek pris 445 kr, 50 ml