Löwengrip Beauty lanserar för första gången en anti-age serie Skin Reboot – ”No Needles Needed”

Löwengrip Beauty nya anti-age serie, Skin Reboot inleds med fyra produkter, Cleansing Oil, 24-Hour Cream, Anti-Age Serum och Anti-Age Firming Mask. Skin Reboot är en effektiv anti-age serie som ger en mjukare, slätare och mer elastisk hud. Formulan jobbar med att släta ut och lyfta huden: rynkor är minimerade utan injektioner. Skin Reboot är skapad för kvinnor att skav känna sig vackra, oavsett ålder!

Innehåller aktiva ingredienser som ökar cellförnyelse och produktion av kollagen och elastin i huden

Skin Reboots anti-aging egenskaper kommer från aktiva ingredienser som ökar cellförnyelsen och produktionen av kollagen och elastin i huden. Två unika ingredienser i produkterna är syntetiskt orm-elixir och ananasenzym. Det syntetiska orm-elixiret har en muskelavslappnande effekt, som minimerar synligheten av rynkor. Ananasenzymet hjälper till att skonsamt exfoliera huden, förbättrar hudens fuktnivå och främjar en klarare hy. Alla produkter i Skin Reboot-serien är veganska och inte testade på djur.

Idén till Skin Reboot

Idén för Skin Reboot föddes när Löwengrips grundare och tidigare kreativ chef, Isabella Löwengrip själv började leta efter produkter som kunde hjälpa till att förhindra fina linjer och rynkor. Hon ville skapa en mer mogen produkt som även kunde hjälpa hennes följare som är i samma ålder. Hon inspirerades att skapa en feminin produkt som hyllar de positiva sidorna av kvinnligt åldrande, men samtidigt är effektiv och låter användaren se resultat snabbt. Skin Reboot är den ultimata produkten för kvinnor att känna positivitet och energi av att åldras – att fira nästa steg i livet och må bra i sin egen hud. Passar alla självmedvetna kvinnor som lever nyttigt, reser mycket, har en aktiv vardag och höga mål.  Skin Reboot kommer att ge synliga resultat utan att använda botox eller fillers.

“Jag är så stolt över denna produkt, vår första anti-age serie. Varje produkt vi tillverkar är baserad på att lösa ett skönhetsproblem som jag själv eller mina följare får utstå, så som att reducera synligheten av fina linjer och att djupt återfukta huden. Vi har lagt så mycket kärlek i dessa produkter för att säkerställa att alla kvinnor ska känna sig vackra, oavsett ålder.” –Isabella Löwengrip, grundare och tidigare kreativ chef, Löwengrip Beauty 

Cleansing Oil

Oljebaserad ansiktsrengöring som skonsamt och effektivt avlägsnar makeup och orenheter. Vid kontakt med vatten förvandlas oljan till en mjölkaktig emulsion som skonsamt rengör huden på djupet och efterlämnar en mjuk och återfuktad känsla. Formulan innehåller ananasenzym som lätt exfolierar de yttre hudlagren och tar bort skadade och döda celler. Ökar fuktnivån, elasticiteten och främjar en hälsosammare, klarare hud.

Rek utpris 485 kr, 75 ml

”En åldrande hud blir lätt fuktfattig och behöver därför återfuktande produkter. Det var viktigt för mig att utveckla en olja som fortfarande rengör på djupet för att få bort orenheter och makeup, utan att täppa till porerna.”- Isabella Löwengrip, kreativ chef.

Anti-Age Serum

​Uppstramande ansiktsserum som effektivt arbetar för att minska fina linjer och rynkor, samt förebygga hudens åldrande. Serumet innehåller ett syntetiskt orm-elixir med låg molekylärvikt som lätt penetrerar huden. Ingrediensen dämpar nervsignalerna till muskelcellerna, vilket gör att musklerna slappnar av. Produkten kan användas i hela ansiktet eller som en punktmarkerande behandling på till exempel kråksparkar. Innehåller även hydrolyserat jästextrakt som plumpar huden och peptider som stärker upp bindningarna i huden vilket ökar hudens spänst.

Rek utpris: 900 kr, 30 ml

”Jag älskar att prova olika serum för att få olika resultat av min hudvård. Detta anti-age serum jobbar verkligen på djupet mot rynkor och fina linjer, samtidigt som den plumpar huden.” – Isabella Löwengrip, kreativ chef.

24-hour Cream

Fuktboostande 24-timmarskräm för ansiktet som arbetar på djupet och ger en omedelbart plumpad hud. Unik formula med noga utvalda ingredienser som lågmolekylär hyaluronsyra och jästextrakt som boostar hudens egen produktion av hyaluronsyra samt motverkar rynkor och återfuktar huden på både ytan och djupet. Ceramider och peptider stärker hudens skyddsbarriär samt ökar fuktnivån. 24-Hour Cream innehåller även ett syntetiskt orm-elixir som dämpar nervsignalerna till muskelcellerna, vilket har en muskelavslappnande effekt.

Rek utpris: 850 kr, 50 ml

”Mitt mål har länge varit att ta fram en 24-timmars kräm som fungerar dag som natt. Krämen som vi har tagit fram jobbar långsiktigt på rynkor och linjer,  är en fantastisk bas under makeup. Vi är väldigt stolta över kombinationen av återfuktning, plumping och anti-age.” – Isabella Löwengrip, kreativ chef.

Anti-age Firming Mask

Återuppbyggande och cellstimulerande ansiktsmask med högaktiva ingredienser som arbetar aktivt på huden under hela natten. Ansiktsmasken stärker hudens skyddsbarriär, ökar cellförnyelsen och tillför lyster till en trött och glåmig hud. Den rikliga formulan innehåller bland annat stärkande ceramider och lågmolekylär hyaluronsyra som plumpar och upprätthåller fuktbalansen i huden. Återuppbyggande och uppstramande peptider, milt exfolierande ananasenzym samt stimulerande niacinamid som stärker upp hudens elasticitet.

Rek utpris: 775 kr, 50 ml

”En otrolig leave-on mask som stärker hudens skyddsbarriär, ökar cellförnyelsen och tillför lyster.Huden blir mer motståndskraftig och återfuktad på djupet. En typisk produkt för ’Löwengrip-kvinnan’.” – Isabella Löwengrip, kreativ chef.