Browgame Cosmetics – Brow tools that make a difference

Browgame Cosmetics är ett skandinaviskt varumärke som erbjuder bryntillbehör av högsta kval-itet. Alla produkterna är framtagna med stor omsorg och utvecklade med fokus på kvalitet, håll-barhet och design, samt att förenkla folks brynrutin. Sortimentet innehåller pincetter, speglar, bryntillbehör och kit. Browgame betyder “att man har perfekt definierade ögonbryn”. Bakom varumärket står Jonas Loboda Lindqvist, som med många år i branschen bakom sig ansåg att det var dags för ett högkvalitativt bryntillbehörsmärke

Brynborstar & Brynknivar

Samtliga borstar är handgjorda, 100% Veganska & Cruelty Free och tillverkade i högsta kvalitet med en tidlös design. Brynknivarna är gjorda av högkvalitativ ABS plast med extra vassa rostfria blad, för optimal precision.

Eyebrow scissor 

En brynsax tillverkad i rostfritt stål av högsta kvalitet för att enkelt kunna trimma brynen med perfektion och precision. Saxens jämna kanter glider perfekt och precist längs brynet för att forma utan att irritera huden.

Rek.ut 229 kr

Eyebrow Shaping Knife Duo Pack

En högpresetrande duo av brynknivar som gör det enkelt att forma brynen utan att behöva noppa eller vaxa. Passar kvinnor som män och kan användas på överläppen, hakan, bikinilinjen, benen, armarna och på annat ansiktshår.

Rek.ut 99 kr

Signature Dual-Ended Brow Brush 

En borste med två ändar för lätt kunna skapa perfekt formade bryn. Den vinklade borsten är gjord av fasta strån som hjälper dig att fylla i brynen med precision och som gör det enkelt att skapa fina och definierade kanter.

Rek.ut 139 kr