Browgame Cosmetics – Brow tools that make a difference

Browgame Cosmetics är ett skandinaviskt varumärke som erbjuder bryntillbehör av högsta kval-itet. Alla produkterna är framtagna med stor omsorg och utvecklade med fokus på kvalitet, håll-barhet och design, samt att förenkla folks brynrutin. Sortimentet innehåller pincetter, speglar, bryntillbehör och kit. Browgame betyder “att man har perfekt definierade ögonbryn”. Bakom varumärket står Jonas Loboda Lindqvist, som med många år i branschen bakom sig ansåg att det var dags för ett högkvalitativt bryntillbehörsmärke

Makeupspeglar

Exklusiva designspeglar med en extremt hög kvalitet för att förenkla folks makeup och brynrutin. Samtliga speglar är gjorda i högkvalitativt ABS plast med HD glas som LED belysing med kvalitet som håller i minst 30 000 timmar.

Signature Led Pocket Mirror 

En ihopfällbar, portabel LED-spegel med en slim design. Spegeln är gjord av högkvalita-tivt ABS plast. Den har 8 starka LED-lampor (A23 batteri inkluderat) med 30,000 brinn-timmar. Spegeln har 2st HD glas speglar. Den ena skildrar naturlig storlek medan den andra har en 2x förstoring.

Rek.ut 199 kr

Original Lighted makeup Mirror 

Det mjuka, ljusa och an-passningsbara LED-ljuset ger en perfekt återspegling av färg och optimalt ljus för att applicera makeup. Ljusstyrkan kan justeras efter egen smak, genom en touch-knapp på spegelns yta. Inkluderat finns en magnetisk 5x förstorande spegel

Rek.ut 695 kr

Signature 10x Suction Mirror 

En spegel som enkelt kan fästas på väggen eller bad-rumsspegeln med sina 2 sugkoppar. Spegeln ger 10x förstoring vilket gör det möjligt att se varenda hårstrå/fjun för bästa möjliga plockning. Storlek: 10 cm i diameter.

Rek.ut 99 kr