Browgame Cosmetics – Brow tools that make a difference

Browgame Cosmetics är ett skandinaviskt varumärke som erbjuder bryntillbehör av högsta kval-itet. Alla produkterna är framtagna med stor omsorg och utvecklade med fokus på kvalitet, håll-barhet och design, samt att förenkla folks brynrutin. Sortimentet innehåller pincetter, speglar, bryntillbehör och kit. Browgame betyder “att man har perfekt definierade ögonbryn”. Bakom varumärket står Jonas Loboda Lindqvist, som med många år i branschen bakom sig ansåg att det var dags för ett högkvalitativt bryntillbehörsmärke

Pincetter

Samtliga pincetter från Browgame Cosmetics är handgjorda och ett gediget italienskt hantverk av svenskt högkvalitativt rostfritt stål. I sortimentet finns det två serier; Original serien och Signature serien. Original serien är den enklaste varianten och mjukast att arbeta med. Signature serien har en heltäckande beläggning av antingen färg/gummi. Detta gör att pincetterna är lite hårdare. En Browgame Cosmetics pincett har i stort sett livslång kvalitet om man behandlar pincetten rätt.
Vår “HERO” produkt och BEST SELLER bland pincetterna, heter Signature Slanted Tweezer Blackout. Det är en svart pincett med gummibeläggning vilken gör att man får ett exceptionellt bra grepp om själva pincetten.