bareMinerals
Prodnr.
86654

Seamless Buffing Brush with Antibacterial Charcoal

Antibakteriell borste med strån som har berikats med aktivt kol och silverjoner i tillverkningsprocessen viket stöter bort bakterier och håller borsten fräsch längre.
Försäljningspris
395,00 kr
I lager

Beskrivning

Seamless Buffing Brush är en antibakteriell buffborste som ger en jämn täckning utan att sprida bakterier. Stråna har berikats med aktivt kol och silverjoner i tillverkningsprocessen viket stöter bort bakterier och håller borsten fräsch längre. Denna tillverkningsprocess gör att den antibakteriella effekten inte sköljs bort när du tvättar borsten. Den täta, rundade borsten gör det lätt att jobba in och tona puderprodukter. Den är speciellt utformad för att applicera Blemish Rescue™ Loose Powder Foundation men kan även användas till andra puderfoundations

Instruktioner

För applicering av lös puderfoundation: Swirl - jobba in en liten mängd foundationpuder med borsten i locket tills det helt tas upp i borsten. Tap - knacka lätt borsten mot locket för att slå av överflöd. Buff - arbeta in i huden med cirkulerande rörelser. Starta i mitten av ansiktet och jobba dig utåt.

Detaljer

Produkt nr.
86654
Lager
768
Lanseringsdatum
2018-09-15
GTIN
098132527731

Ladda ner foton

Hämta vald eller alla

jpg
jpg
jpg