Browgame Cosmetics
Prodnr.
BG20011

Eyebrow Shaping Knife Foldable

Forma dina bryn med vår Eyebrow Shaping Knife, ett högpresterande och smärtfritt verktyg för hårborttagning för att definiera brynen utan att behöva plocka eller vaxa.
Försäljningspris
115,00 kr
I lager

Beskrivning

Forma dina bryn med vår Eyebrow Shaping Knife, ett högpresterande och smärtfritt verktyg för hårborttagning för att definiera brynen utan att behöva plocka eller vaxa. Bladet på brynkniven är av hållbart rostfritt stål som enkelt och bekvämt tar bort även de minsta stråna. Eyebrow Shaping Knife är ihopfällbar vilket gör den idealisk för att fixa brynen on-the-go och till ett perfekt verktyg för en sista touch up. Denna brynkniv kan även användas på överläppen, hakan, bikinilinjen, benen, armarna, knogarna och på annat ansiktshår.

Instruktioner

Tar enkelt bort även de minsta hårstråna, Ihopfällbar för att enkelt kunna följa med i necessären, Kan användas på flera områden för att avlägsna småhår, ANVÄNDNING: Placera brynkniven i en 45 gradig vinkel på ren och torr hud. Arbeta mot hårväxten och låt kniven glida mot huden i korta drag. Ett lätt drag är tillräckligt för att få ett perfekt resultat.

Detaljer

Produkt nr.
BG20011
Lager
19
Lanseringsdatum
2020-08-16
GTIN
7350076920133

Ladda ner foton

Hämta vald eller alla

jpg
jpg
jpg
jpg
jpg