Browgame Cosmetics
Prodnr.
BG90011

Precision Brow Kit

Det här kittet innehåller bryntillbehör av högsta precision som säkerställer att du får perfekt resultat varje gång du jobbar med dina bryn.
Försäljningspris
399,00 kr
I lager

Beskrivning

Det här kittet innehåller bryntillbehör av högsta precision som säkerställer att du får perfekt resultat varje gång du jobbar med dina bryn. Ta ditt brow game till nästa nivå med det här ultimata brynkittet!

Instruktioner

Original Slanted Tweezer: -Perfekt vinklad för enkel och komfortabel plockning av dina bryn -Den finslipade spetsen har förmåga att plocka även de minsta hårstråna -Slipad för hand av professionella hantverkare för bästa möjliga precision Eyebrow Scissors: -Nödvändigt verktyg i varje necessär för att hålla brynen i schack -Noga avvägd design för optimal kontroll -Tillverkad av stål i högsta kvalité Spoolie Brush: -Utmärkt borste för att borsta dina bryn på plats inför plockning eller färgning -Skapad av premiumborst för maximal prestation -Kan användas för att separera ögonfransar och avlägsna mascara -Perfekt för att borsta ut starka drag i brynen efter färgning

Detaljer

Produkt nr.
BG90011
Lager
59
Lanseringsdatum
2020-08-16
GTIN
7350076920348

Ladda ner foton

Hämta vald eller alla

jpg