bareMinerals
Prodnr.
blemish_rescue_skin_clearing_loose_powder_foundation

Blemish Rescue Skin-Clearing Loose Powder Foundation

En mineralfoundation i pulverformat med salicylsyra, ger upp till full täckning och är kliniskt bevisad att dämpa blemmor på bara 3 veckor. *
Försäljningspris
455,00 kr
I lager

Beskrivning

Denna lättviktiga mineralfoundation täcker skonsamt och minskar synligheten av blemmor med 0.5% salicylsyra för att främja en klarare mer hälsosam hud. Den innehåller även havreprotein som lugnar och ger näring till huden. Denna foundation låter huden andas och ger en byggbar medium-till-full täckning med en matt naturlig finish som varar hela dagen. Till skillnad från andra foundations mot blemmor som kan torka ut huden innehåller BLEMISH RESCUE ™ Foundation ett fuktgivande mineralkomplex för att hålla huden återfuktad medan en mineralblandning av zink, svavel och kaolinlera arbetar tillsammans för att hålla huden matt och rena porerna samt fytosfingosin som optimerar hudens skydd mot bakterier. BLEMISH RESCUE ™ Foundation är kliniskt bevisad att förbättra blemmor på 3 veckor * och förhindra framtida utbrott, samtidigt som hudens viktiga fukt hålls kvar. BEVISADE RESULTAT i ett oberoende konsumenttest: - Kliniskt bevisad att reducera blemmor på så lite som 3 veckor * - 90% av deltagarna såg en minskning av sina blemmor efter 6 veckor * - 96% visade en förbättring av hudstrukturen direkt efter applicering ** - 100% visade förbättring av hudens fuktnivå ** * Baserat på en sex veckors klinisk studie med 30 kvinnor ** Baserat på en 4 veckors klinisk studie med 28 kvinnor Dermatologiskt- och allergitestad. Ej portilltäppande.

Instruktioner

För bästa resultat, applicera foundation med bareMinerals Swirl, Tap, Buff® teknik med Seamless Buffing Brush. Den har en specialdesignad mjuk, tät borst med syntetiska antibakteriella fibrer som ger en medium till full täckningsgrad. SWIRL - arbeta in en liten mängd av foundation i borsten tills pudrets fångats upp. TAP - slå av överflödig produkt. BUFF - arbeta in i huden. Repetera tills du uppnått önskad täckningsgrad.

Detaljer

Produkt nr.
blemish_rescue_skin_clearing_loose_powder_foundation

Ladda ner foton

Hämta vald eller alla

jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg