bareMinerals
Prodnr.
mineralist_eyeshadow_palette

Mineralist Eyeshadow Palette

Skapa din unika look med denna talkfria, veganska ögonskuggspalett med 6 rikt pigmenterade, lättarbetade nyanser med olika finish.

Försäljningspris
495,00 kr
  • ny
I lager

Beskrivning

Skuggorna sitter hela dagen, utan att lägga sig i veck eller linjer och den krämiga men lätta texturen gör det enkelt att tona ut och bygga upp till önskad intensitet. Mineralist Eyeshadow Palette är formulerad med kallpressade botaniska ingredienser som ger näring och synligt jämnare hud. - Vegansk - Fri från talk, formaldehyd, syntetisk doft och gluten - 95% naturliga ingredienser* - Miljövändlig förpacking: helt återvinningsbara och plastfria - utan spegel eller magnet - Dermatologiskt testad - Oftalmologiskt testad - Passar känsliga ögon och kontaktlinsbärare *Genomsnitt för alla MINERALIST ögonskuggor.

Instruktioner

Applicering:

För en enkel touch av färg, använd en fluffig borste för att svepa skugga över hela ögonlocket och in i globlinjen, tona uppåt för att jämna ut synliga kanter.


För en mer intensiv look, jobba med 2 eller fler skuggor med olika finish för att bygga en sömlös flerdimensionell look.


För en enkel sotning, applicera en djupare matt nyans på ditt ögonlock och tona en ljusare skimrande nyans ovanpå, sudda synliga linjer med en fluffig blender-borste. Svep färg längst med nedre franslinjen med en mindre avsmalnande borste.

Detaljer

Produkt nr.
mineralist_eyeshadow_palette

Ladda ner foton

Hämta vald eller alla

jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg