Vi söker nu produktspecialist/säljare och utbildare till retailteamet samt vikarierande produktspecialist/säljare och utbildare till apoteksteamet

Dermarome söker dig som vill bli en del av Nordens ledande agentur inom hudvård och makeup. Vår produktportfölj består av många välkända varumärken som vi distribuerar till våra partners på hudvårdssalonger, SPA, parfymerier, varuhus, e-tailers och apotek. Vi är en del av den nordiska, privatägda, koncernen Dermanordic och ända sedan Dermarome grundades 1989 har grundtanken varit enkel: Kunden i fokus – Vi står för ökad kunskap, kvalitet och service i vår bransch. 

Vi söker nu två tjänster

  • Ett mammavikariat som produktspecialist/säljare och utbildare till vårt apoteksteam. 
  • En tillsvidareanställning som produktspecialist/säljare och utbildare till vårt retailteam.

Som produktspecialist/säljare och utbildare hos oss är du företagets ansikte utåt och möter dagligen våra kunder och säkerställer våra varumärkens utveckling på marknaden. Du ser försäljning som en naturlig del i ditt arbete och utmanas av att arbeta mot tydliga mål och älskar kundkontakt. Du skall även gilla att tala inför människor, utbilda och inspirera. Båda tjänsterna ska tillsättas omgående och tjänsten som mammavikariat sträcker sig minst till hösten 2020 med chans till förlängning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har förmågan att inspirera andra, både kollegor och kunder. Du har minst ett års erfarenhet av liknande tjänst och är utbildad hudterapeut. Du ska kunna hålla många bollar i luften, vara handlingskraftig, jobba efter tydliga mål och vara resultatinriktad. Har du även erfarenhet inom utbildning och presentationsteknik är detta en fördel, men inget krav. Du har lätt för att samarbeta och känner en stolthet att alltid ge bra service. För att trivas och lyckas hos oss på Dermarome tror vi att du är en glad och inspirerande person med mycket energi och engagemang. Körkort för personbil krävs.

Arbetsuppgifter
I rollen som produktspecialist/säljare och utbildare krävs att du har lätt för att ta egna initiativ och förmåga att planera din tid. Tjänsterna är fältbaserade, vilket innebär dagliga resor och ca 1–2 övernattningar i veckan. I tjänsten kan även kvällsutbildningar och enstaka helger förekomma. Båda distrikten omfattar idag: Stockholm samt delar av Norrland alternativt Stockholm samt Östergötland alternativt Stockholm, Örebro, Dalarna, Gävleborg och Västmanland.

Placering: Stockholm och önskad bostadsort Stockholm
Anställningsstart: Tillträde snarast
Anställningsform vikariat för mammaledig, apotek: Start omgående tom hösten 2020 med chans till förlängning. 
Anställningsform tillsvidareanställning, retail: Start omgående.

Låter det intressant med vikariat för mammaledig i vårt apoteksteam?
Skicka in din ansökan, innehållande CV och personligt brev till carolina.oberg@dermarome.se
Ansökan vill vi ha så snart som möjligt men senast den 7 Juni 2019. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ange ”Produktspecialist/utbildare” i ämnesraden vid ansökan. Har du frågor om tjänsten kontakta Carolina Öberg på carolina.oberg@dermarome.se

Låter det intressant med tillsvidareanställning i vårt retailtam?
Skicka in din ansökan, innehållande CV och personligt brev till julia.nikolaou@dermarome.se 
Ansökan vill vi ha så snart som möjligt men senast den 31 maj 2019.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Ange ”Produktspecialist/utbildare” i ämnesraden vid ansökan. Har du frågor om tjänsten kontakta
Julia Nikolaou på julia.nikolaou@dermarome.se

VI SÖKER

Vikarierande Produktspecialist/säljare och utbildare till apoteksteamet

VI SÖKER

Produktspecialist/säljare  och utbildare till retailteamet