Vill du jobba med några av marknadens starkaste makeupmärken?
Vi söker nu en Junior Brand Manager till vårt makeupteam.

Dermarome ingår i Dermanordic, den ledande nordiska aktören inom hudvård och makeup. Tillsammans arbetar cirka 125 anställda i Sverige, Danmark, Norge och Finland med att marknadsföra och sälja 11 internationellt starka varumärken

Vi söker en engagerad och självgående Junior Brand Manager till vårt makeupteam. Som Junior Brand Manager ansvarar du för ett av våra makeup märken men är också behjälplig inom teamet. Teamet arbetar på den svenska, danska och finska marknaden och har tätt samarbete med företagets KAM, inköp och VM team men även med kollegorna på det norska kontoret.

I dina ansvarsområden som Junior Brand Manager ingår:

  • Förberedelser inför lanseringar; presentationer, registrering, bildhantering etc
  • Säkerställa att marknads- och kampanjplaner verkställs
  • Månatlig rapportering
  • Budgetering och uppföljning
  • Mindre forecast arbete
  • Löpande kontakt med huvudman

För att lyckas med denna utmaning:
Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av liknande tjänst, gärna inom skönhetsbranschen men ej något krav. Goda kunskaper i Officepaketet; Excel och Power Point samt goda kunskaper Adobe; InDesign och Photoshop. Du är flytande i engelska, både i tal och skrift och förstå norska och danska. Vi ser att du har hög servicekänsla, är flexibel och van vid att arbeta i team men också med att självständigt driva egna projekt.

Tjänsten är en heltids tillsvidareanställning och placerad på Södermalm i Stockholm. Tillträde: April 2018.

Är du intresserad?
Skicka in din ansökan till jobb@dermarome.se. Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt men senast den 28 februari 2018 och ange ”Junior Brand Manager” i ämnesraden. Har du frågor om tjänsten hör av dig till mimmi.cederstrand@dermarome.se.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

 

 VI SÖKER EN JUNIOR BRAND MANAGER

Vi söker dansktalande kundutvecklare

Dermarome söker dig som vill bli en del av nordens ledande agentur inom hudvård och makeup. Vår produktportfölj består av många välkända varumärken som vi distribuerar till våra återförsäljare; salonger & Spa samt varuhuskedjor och apotek.  Ända sedan Dermarome grundades 1989 har grundtanken varit enkel: Kunden i fokus -genom kunskap, kvalitet och service. Vi är en del av nordiska, privatägda, koncernen Dermanordic.

Vi söker dansktalande kundutvecklare till vår säljavdelning
Vi söker dig som brinner för försäljning, som älskar hudvård och skönhet och som drivs av nya utmaningar genom kunddialog och kundutveckling. Vi ser att du har en positiv attityd och kan ge service i toppklass. Vi ser att du har en positiv attityd och kan ge service i toppklass.

Kvalifikationer
Vi söker dig som talar och skriver danska flytande, har minst ett års erfarenhet av liknande tjänst och är utbildad hudterapeut. Är du makeupartist ses det som ett plus. Du ska kunna hålla många bollar i luften, vara handlingskraftig, jobba efter tydliga mål och vara resultatinriktad. Du har lätt för att samarbeta och känner en stolthet att alltid ge bra service. För att trivas och lyckas hos oss på Dermarome tror vi att du är en glad och inspirerande person med mycket energi och engagemang.

Arbetsuppgifter
Du kommer i första hand att vara ansvarig för alla våra danska återförsäljare. Dina arbetsuppgifter består av ordermottagning, kundservice och självklart ha en bra kundkontakt samt vara en duktig säljare. Du kommer samarbeta och ha en nära kontakt med vårt danska sälj- och utbildningsteam samt hjälpa vår danska marknadskoordinator vid behov med exempelvis korrektur. Det är viktigt att du är van att både jobba självständigt och i team.

Placering: På vårt huvudkontor på Rosenlundsgatan 50, Stockholm.
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningsstart: Tillträde snarast

Låter detta intressant?
Skicka in din ansökan, innehållande CV och personligt brev till jobb@dermarome.se
Ansökan vill vi ha så snart som möjligt men senast den 22 juni 2017 Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ange ”Kundutvecklare” i ämnesraden vid ansökan. Har du frågor om tjänsten kontakta Jasmin Benyamin Holst,  Jasmin.Benyamin-Holst@Dermarome.se

 

VI SÖKER DANSKTALANDE KUNDUTVECKLARE