Nu söker vi säljare med spetskompetens på klinikmarknaden 

Vill du jobba med härliga människor som brinner för skönhet, är engagerade, gillar att samarbeta och lära sig nya saker?  Vill du vara delaktig i att ska stärka våra cosmeceutical varumärken på kliniker runt om i Sverige? Ansök nu!

Är du hudterapeut som älskar att sälja och kanske redan är etablerad inom klinikbranschen, då har vi en perfect match för dig. Just nu söker vi en säljare med fokus på klinikmarknaden där dina huvudsakliga arbetsuppgiften är att etablera nya kontakter för våra cosmeceutical varumärken.

Om rollen:
I rollen som säljare för våra cosmeceutical varumärken krävs det att du är strukturerad, självgående och har lätt för att ta egna initiativ. Du kommer att vara en del av Salong och Spa teamet på Dermarome, med placeringsort i Stockholm. Tjänsten är fältbaserad säljare vilket delvis innebär resor och övernattningar.

Om dig:
Vi tror att du har flera års erfarenhet av försäljning och är utbildad hudterapeut med stort intresse för skönhetsbranschen. Du har lätt för att samarbeta, är strukturerad, resultatinriktad och känner en stolthet i att alltid ge bra service. För att trivas och lyckas hos oss på Dermarome tror vi att du är en glad och inspirerande person med mycket energi och engagemang. Körkort för personbil krävs.

Om oss:
Dermarome är den ledande leverantören inom professionell hudvård och makeup i Sverige. Vi ingår i den nordiska skönhetskoncernen Dermanordic som representerar 18 internationella varumärken i Norden. Vi är ett företag i ständig utveckling och har under de senaste åren haft hög tillväxt både organiskt och genom förvärv. Vi är mitt uppe i en spännande fas i vår digitala utveckling där det pågår en hel del olika projekt. Vi är en relativt platt organisation som utgår från självledarskap. Det betyder att vi alla tar ansvar för att bygga en kreativ, hållbar, jämställd och motiverande kultur. Dina framtida kollegor karakteriseras av högt engagemang och flexibilitet samtidigt som vi har en varm och omhändertagande kultur.

Sista ansökningsdag är måndag den 14/12
Vi ser framför oss att vi börjar jobba tillsammans så snart som möjligt. Anställningen är en tillsvidareanställning och baserad på vårt kontor i Stockholm. Skicka in din CV och personligt brev till rosita.hard@dermarome.se, ange ”Säljare till klinikmarknaden” i ämnesraden.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.