Vi söker dansktalande kundutvecklare

Dermarome söker dig som vill bli en del av nordens ledande agentur inom hudvård och makeup. Vår produktportfölj består av många välkända varumärken som vi distribuerar till våra återförsäljare; salonger & Spa samt varuhuskedjor och apotek.  Ända sedan Dermarome grundades 1989 har grundtanken varit enkel: Kunden i fokus -genom kunskap, kvalitet och service. Vi är en del av nordiska, privatägda, koncernen Dermanordic.

Vi söker dansktalande kundutvecklare till vår säljavdelning
Vi söker dig som brinner för försäljning, som älskar hudvård och skönhet och som drivs av nya utmaningar genom kunddialog och kundutveckling. Vi ser att du har en positiv attityd och kan ge service i toppklass. Vi ser att du har en positiv attityd och kan ge service i toppklass.

Kvalifikationer
Vi söker dig som talar och skriver danska flytande, har minst ett års erfarenhet av liknande tjänst och är utbildad hudterapeut. Är du makeupartist ses det som ett plus. Du ska kunna hålla många bollar i luften, vara handlingskraftig, jobba efter tydliga mål och vara resultatinriktad. Du har lätt för att samarbeta och känner en stolthet att alltid ge bra service. För att trivas och lyckas hos oss på Dermarome tror vi att du är en glad och inspirerande person med mycket energi och engagemang.

Arbetsuppgifter
Du kommer i första hand att vara ansvarig för alla våra danska återförsäljare. Dina arbetsuppgifter består av ordermottagning, kundservice och självklart ha en bra kundkontakt samt vara en duktig säljare. Du kommer samarbeta och ha en nära kontakt med vårt danska sälj- och utbildningsteam samt hjälpa vår danska marknadskoordinator vid behov med exempelvis korrektur. Det är viktigt att du är van att både jobba självständigt och i team.

Placering: På vårt huvudkontor på Rosenlundsgatan 50, Stockholm.
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningsstart: Tillträde snarast

Låter detta intressant?
Skicka in din ansökan, innehållande CV och personligt brev till jobb@dermarome.se
Ansökan vill vi ha så snart som möjligt men senast den 22 juni 2017 Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ange ”Kundutvecklare” i ämnesraden vid ansökan. Har du frågor om tjänsten kontakta Jasmin Benyamin Holst,  Jasmin.Benyamin-Holst@Dermarome.se

 

VI SÖKER DANSKTALANDE KUNDUTVECKLARE