Kundutvecklare/säljare & utbildare

Dermarome söker dig som vill bli en del av nordens ledande agentur inom hudvård och makeup. Vår produktportfölj består av många välkända varumärken som vi distribuerar till våra återförsäljare; salonger & Spa samt varuhuskedjor och apotek.  Ända sedan Dermarome grundades 1989 har grundtanken varit enkel: Kunden i fokus – genom kunskap, kvalitet och service. Vi är en del av den nordiska, privatägda, koncernen Dermanordic.

Vi söker kundutvecklare till vår säljavdelning
Vi söker en inspirerande kundutvecklare/säljare/utbildare till vårt apoteks team. Som kundutvecklare/säljare och utbildare hos oss är du företagets ansikte utåt, du möter dagligen våra kunder och säkerställer våra varumärkens utveckling på marknaden. Du ser försäljning som en naturlig del i ditt arbete, utmanas av att arbeta mot tydliga mål och älskar kundkontakt. Du skall även gilla att tala inför människor, utbilda och inspirera. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har förmågan att inspirera andra, både kollegor och kunder. Du har minst ett års erfarenhet av liknande tjänst och är utbildad hudterapeut. Du ska kunna hålla många bollar i luften, vara handlingskraftig, jobba efter tydliga mål och vara resultatinriktad. Har du även erfarenhet inom utbildning och presentationsteknik är detta en fördel, men inget krav. Du har lätt för att samarbeta och känner en stolthet att alltid ge bra service. För att trivas och lyckas hos oss på Dermarome tror vi att du är en glad och inspirerande person med mycket energi och engagemang. Körkort för personbil krävs.

Arbetsuppgifter
I rollen som kundutvecklare/säljare och utbildare på apotek krävs att du har lätt för att ta egna initiativ och förmåga att planera din tid. Tjänsten är fältbaserad vilket innebär dagliga resor och ca 1–2 övernattningar i veckan. I tjänsten kan även kvällsutbildningar och enstaka helger förekomma. Distriktet omfattar idag: Stockholm city, Norrmalm, norra Stockholm, uppland och Västerbotten men kan komma att ändras efter behov.

Placering: Stockholm, önskad bostadsort Stockholm Norrort
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningsstart: Tillträde snarast

Låter detta intressant?
Skicka in din ansökan, innehållande CV och personligt brev till carolina.oberg@dermarome.se.
Ansökan vill vi ha så snart som möjligt men senast den 10 dec 2018 Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ange ”Kundutvecklare/utbildare” i ämnesraden vid ansökan. Har du frågor om tjänsten kontakta Carolina Öberg på carolina.oberg@dermarome.se

SKICKA IN DIN ANSÖKAN IDAG