LOOK GOOD FEEL BETTER

Dermacare

FUCK CANCER – Hjälp Look Good … Feel Better, bli volontär redan idag!

Look Good… Feel Better är ett humanitärt program, som startades i USA 1989 och som nu finns i ett 20-tal länder runt om i världen. I Sverige startade programmet våren 2003. Bakom programmet i Sverige står KoHF, Kosmetik- och hygienföretagen och ledande kosmetikföretag. Tack vare dessa företag kan Look Good… Feel Better erbjuda kvinnor, som behandlas för cancer, kostnadsfria kurser om hudvård och makeup. Makeupkonsulenter ger professionell rådgivning och hjälper till att förebygga eller eliminera utseenderelaterade problem, som kan uppstå under behandlingen mot cancer.

Under kursen används ett brett sortiment av hudvårds- och makeupprodukter, både bareMinerals och Avène är med och sponsrar med produkter. Produkterna får sedan tas med hem för fortsatt användning.

www.lookgoodfeelbetter.se

Vardagshjältar

Det finns mer än 100 st fantastiska volontärer som är med i det humanitära projektet Look Good Feel Better där 1000 kvinnor med cancer får tillbaka sin självkänsla och kvinnlighet med hjälp av makeup, hudvård och sjalknytning. Vi är så stolta över våra duktiga makeupartister Anna Lönnqvist, Julia Nikolaou och Sandra Falk som på sin fritid arbetar som volontärer för LGFB.

Kontakta dem gärna om du också vill bli volontär och har funderingar vad det innebär.

BLI VOLONTÄR IDAG

Kontakta Anneli Håkansson på LGFB