PARTNER

Öka din business tillsammans med oss

Som partner brinner vi för bra relationer och tillit i alla led. Du kan förvänta dig att arbeta med ledande, professionella varumärken som vi med omsorg har handplockat;bareMinerals, ELEMIS, PRIORI, NIOD, The Ordinary, The Chemistry brand, Löwengrip, BUXOM, Smith & Cult, Skinbetter science, Lova Skin, Grande cosmetics, Mr & Mrs Tannie, Lipsmart, BIOMED, Avène och  A-Derma. Med våra 30 år i branschen har vi en gedigen erfarenhet och arbetar progressivt för att skapa nya verktyg för kunskap och tillväxt. Vi vill tillsammans med våra partners på hudvårdssalonger, SPA, parfymerier, varuhus, e-tailers och apotek stå för ökad kunskap, kvalitet och service i vår bransch.

1. Vi vill ge dig kunskap och inspiration

Vi har en passion för vårt arbete, som vi gärna delar med oss. Dermarome är lika mycket ett kunskapsföretag som en skönhetsleverantör och utbildar varje år över 3000 st hud- och spaterapeuter, massörer och andra som vill investera i sig själva. Kunskap är en färskvara, därför arbetar vi kontinuerligt på att erbjuda dig olika plattformar, allt från traditionella utbildningar till E-learning, webbinar eller olika roadtrips, där du kan fylla på din kunskapsbank.

2. Vi handplockar våra varumärken

Vi är stolta över att kunna erbjuda dig en komplett, professionell varumärkesportfölj bestående av ledande varumärken som satsar aktivt på forskning och är i utvecklingens framkant.

3. Vi förenklar din vardag

Vi gillar att tänka i nya banor och arbeta progressivt för att skapa verktyg för tillväxt. Som din professionella partner är vårt mål att alltid vara tillgängliga för att kunna erbjuda dig vår gedigna kompetens och engagemang. Vi eftersträvar att hålla samma höga kvalitet i alla led, från utbildning och marknadsföring till leverans och försäljning.

VI VILL GÄRNA BLI DIN PARTNER

Kontakta oss så berättar vi mer.
Information om hur vi hanterar personuppgifter finner du i vår integritetspolicy.