Precision Target, Mineral-Ignited, Proven results

BRILLIANT FUTURE
– Age Defense & Renew Serum

Ge din hud en boost med Brilliant Future™ Age Defense and Renew Serum, antiageserum laddad med mineralen mangan, vitaminer, botaniska extrakt och en åldersbekämpande tripeptid. Denna kliniskt testade formula bidrar till att motverka och fördröja tidiga ålderstecken som torrhet, minskad vitalitet, grov hudstruktur och fina linjer.

Rek pris 695 kr

BRILLIANT FUTURE
– Age Defense & Renew Eye Cream

Ögonkräm med en kraftfull formula specifikt anpassad för att stärka upp hudens naturliga förmåga att förebygga ålderstecken. Brilliant Future™ Eye Cream är berikad med mineralen mangan, naturligt framställda botaniska ingredienser och åldersförebyggande peptider som förnyar och återfuktar det känsliga ögonområdet.

Rek pris 495 kr

ETERNALIXIR™
– Skin-Volumizing Oil Serum

Ett unikt mineralberikat tvåfasserum som ger näring på djupet och bevarar hudens ungdomlighet och lyster. Eternalixir™ Skin-Volumizing Oil Serum är laddad med kalcium som stärker upp hudens fuktbarriär, grobladsextrakt som verkar volymgivande och återfuktande baobabfröolja.

Rek pris 665 kr

BLEMISH REMEDY™
– Anti-Imperfection Serum

För att bekämpa och förebygga blemmor integrerar detta oljefria serum, Blemish Remedy™ Anti-Imperfection Serum, de oljeabsorberande fördelarna från mineralen zink och naturligt framställda botaniska extrakt. Serumet verkar även lugnande, närande och gör att huden får en jämnare struktur.

Rek pris 645 kr

NYHETSBREV

Prenumerera på vårt nyhetsbrev 

VIP-BEHANDLING

Prova en av våra behandlingar

KONTAKT

Vi älskar möten kontakta oss