Shay Mitchell frontar Buxom och världens första plumpande puderläppstift

PillowPout Creamy Plumping Lip Powder har en ultralätt formula som ger läpparna en heltäckande färg och en semimatt finish. Innehåller vårdande, återfuktande mangofröolja och vitamin E som tillsammans med kylande mentol och pirrande peptider plumpar och tillför volym till läpparna utan att verka irriterande. Den lättviktiga wet-powder texturen gör att man lätt kan anpassa detta högpigmenterade läppstift till önskad nivå av färg och intensitet.
Vrid enkelt av korken och applicera med svampapplikatorn direkt över läpparna från sida till sida, vrid på korken igen för att ladda om spetsen med mer färg (färgen sitter i korken). Vill du skapa en omvänd ombré effekt, applicera en ljusare nyans av PillowPout Creamy Plumping Lip Powder i ytterkanterna och fyll i med en mörkare färg i mitten av läpparna.

BUXOM är det vågade och färgstarka varumärket som gjort sig känt för sina populära och plumpande läpprodukter. Nu tar man ”big and bold-läpparna ” till en helt ny nivå genom att lansera världens första plumpande puderläppstift: PillowPoutTM Creamy Plumping Lip Powder. Produktlanseringen frontas av Shay Mitchell – BUXOM’s Global Creative Brand Ambassador – den mångfacetterade skådespelerskan, influencern och skönhetsgurun som personifierar PillowPout Creamy Plumping Lip Powders flirtiga approach.

PilllowPout Creamy Plumping Lip Powder finns i 10 nyanser, från ljust rosa till den djärvaste röda.

Rek pris 230 kr, 1 g

VIP-BEHANDLING

Prova en av våra behandlingar

KONTAKT

Vi älskar möten kontakta oss