Märket som har tagit cosmeceutical branschen med storm

Grande Cosmetics produkter arbetar för att förbättra din naturlig skönhet. För Grande Cosmetics handlar det om kliniskt bevisade resultat tillsammans med en dos glamour – det är märkets ”brand DNA”. Grande Cosmetics erbjuder produkter för ögonfransar, läppar, ögonbryn och hår. En av av deras bästsäljare är GrandeLASH-MD som är älskad bland förbrukare och har vunnit många priser. GrandeLASH-MD är både oftalmologisk och dermatologisk testad och godkänd som växtstimulerande behandling för ögonfransar, därav MD i namnet.

Främjar längre och tjockare fransar

Grandelash-MD Lash Enhancing Serum Främjar längre och tjockare fransar inom 4-6 veckor, med fullständigt resultat efter 3 månader. Vårdar, återfuktar och ger näring till ögonfransarna med vita-miner, peptider och aminosyror

NYCKELINGREDIENSER
Hyaluronsyra: Fuktgivande och fuktbindande ingrediens. Främjar naturligt friska och vackra ögonfransar.
Peptider: En effektiv kombination av aminosyror, byggestenar till proteiner. Främjar naturligt fantastiska ögonfransar.
Isopropyl Cloprostenate: Produceras naturligt i kroppen. Mins-kar avsevärt med åldern. Tillväxtstimulerande på fransar och bryn.
Hydrolyserade Glykosaminoglykaner: Mjukgörande och fuk-tighetsgivande egenskaper
Allantoin: Lugnande och återfuktande egenskaper

Rek pris 695 kr, 2 ml

Främjar tjockare och fylligare bryn

Grandebrow Eyebrow Enhancing Serum främjar tjockare och fylligare bryn inom 6-8 veckor, med fullt resultat efter 4 månader. Vårdar och stärker brynens hårsäckar med vitaminer, peptider och aminosyror

NYCKEL INGREDIENSER
Isopropyl Cloprostenate: Produceras naturligt i kroppen men produktionen minskas avsevärt med åldern. Stimulerar tillväxten på fransar och bryn.
Kamomill: Stimulerar hårsäckarna.
Vitamin E: Vasodilator, förbättrar blodflödet till hårsäckarna. Magnesium: Nödvändig för nervfunktionen.
Rek pris 795 kr, 3 ml

Ökar fransens tjocklek och längd

Grandeprimer White Pre-Mascara Thickener & Lengthener innehåller små fibrer som ökar tjockleken och längden omedelbart. Appliceras innan mascaran och bidrar till en dramatisk ”lösfrans look”. Peptider och mjukgörande ingredienser förhindrar att fransarna går av. Har en lång hållbarhet, kladdar inte och är vattenresistent men ändå lätt att ta bort.

NYCKEL INGREDIENSER
SymPeptide 226EL: Vårdar och stärker fransarna så att de inte går av.
Rek pris 295 kr, 10 g

Ökar omedelbart fransarnas längd

Grandemascara Lash Boosting Mascara ökar omedelbart fransarnas längd utan att offra volymen. Är enkel att applicera och bygger upp fransarna utan att klumpa. Verkar vårdande, kladdar inte och har lång hållbarhet. Fransarna håller sig flexibla och smidiga, formulan är vattenresistent men enkel att ta bort.

NYCKELINGREDIENSER
SymPeptide 226EL: Vårdar och stärker fransarna så att de inte går av.
Rek pris 295 kr, 6g

Formar, bygger och definierar bryn

Grandebrow – Fill Tinted Brow Gel formar, bygger och definierar dina bryn, med en enkel applicering. Täcker även enkelt över gråa strån. Innehåller mjukgörande peptider och fibrer för att ge en ökad volym är även vattenresistent och har en lång hållbarhet.

NYCKELINGREDIENSER
SymPeptide 226EL: Vårdar och stärker brynen så att de inte går av.
Rek pris 245, 4 g

VIP-BEHANDLING

Prova en av våra behandlingar

KONTAKT

Vi älskar möten kontakta oss