Skin Reboot ”No needles needed” lanserar Eye Cream och Exfoliating Pads

Tidigare i år lanserade Löwengrip Beauty sin första anti-age-serie någonsin: Skin Reboot. I första steget lanserades fyra produkter. Nu är det dags för ytterligare två, Skin Reboot – Eye Cream och Skin Reboot – Exfoliating Pads. Skin Reboot är den ultimata serien för kvinnor att känna sig positiva och bekväma kring sitt åldrande – för att fira nästa steg i deras liv och må bra i sin egen hud. Skin Reboot riktar sig till en person som är medveten, lever hälsosamt, reser mycket, har en aktiv vardag och höga mål (snarare en livsstil än faktisk ålder). En kvinna som vill ha märkbara resultat utan att använda botox eller fillers.

”Jag är så stolt över hela Skin Reboot-serien. Varje produkt vi skapar är baserad på att lösa ett skönhetsproblem som jag själv eller mina följare står inför, till exempel att minska uppkomsten av fina linjer och återfukta huden på djupet. Jag vill särskilt uppmärksamma Exfoliating Pads eftersom de är väldigt skonsamma mot känslig hud och samtidigt ger ett snabbt resultat som jag aldrig har upplevt tidigare.” –  Isabella Löwengrip, medgrundare & kreativ chef, Löwengrip Beauty.

Skin Reboot Eye Cream

Aktiv ögoncrème som med en unik sammanfattning av ingredienser lyfter ögonlocket, reducerar kråksparkar, minskar mörka ringar och svullnader under ögonen. Ögoncrèmen innehåller ett syntetiskt ormelixir (4%) med låg molekylärvikt som lätt penetrerar huden. Ingrediensen dämpar nervsignalerna till muskelcellerna, vilket gör att musklerna slappnar av. Innehåller hydrolyserat jästextrakt (2,8%) som plumpar huden genom att boosta hudens egen produktion av hyaluronsyra. Innehåller peptider som jobbar både på vertikala och horisontella linjer, uppbyggande ceramide för hud som blir tunnare med åldern och mjukgörande sheasmör.

Rek pris 750 kr , 15 ml

Skin Reboot Exfoliating Pads

Ansiktspads som milt men effektivt exfolierar hudens yttre lager. Avlägsnar orenheter och döda hudceller samt förbereder huden för efterföljande hudvård. Huden får ny klarhet och lyster. Formulerad med 5% AHA som exfolierar och ökar cellförnyelsen och kollagenproduktionen. Innehåller Niacinamid (en aktiv form av Vitamin B3) som ökar cellförnyelsen och samtidigt fungerar som en kommunikatör och ger en lugnande effekt för känslig hud. Stimulerar kollagensyntesen i åldrade fibroblaster och gör att fukten bibehålls bättre i huden. Huden blir mer elastisk, hudbarriären starkare och porer mindre. Innehåller allantoin som ger en lugnande effekt.

Rek pris 650 kr, 77ml (50 pads)

VIP-BEHANDLING

Prova en av våra behandlingar

KONTAKT

Vi älskar möten kontakta oss